Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo, nástrojárske práce. Obrábačstvo, kovoobrábanie. Profilové laserové rezanie 3D+2D.

Hlavnou náplňou spoločnosti GABAS - stavebná spoločnosť s.r.o. je poskytovanie služieb v oblasti staviteľstva. Sme rozvíjajúca sa stavebná firma pôsobiaca na celom území SR. Ponúkame Vám rekonštrukcie, prestavby, základovej dosky, výrobu drevostavieb, realizáciu vykurovacích systémov a v neposlednom rade zemné práce. Všetky práce zabezpečujeme ...

Firma PW interiér Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexné služby v navrhovaní interiérov a exteriérov. V tejto oblasti máme dlhoročnú prax a zameriavame sa na rekonštrukcie, vizualizácie a projektovanie atypických interiérov. Tiež si u nás vyberiete zo širokého sortimentu dverí značky Sapeli. Projekčná činnosť, projektovanie: - ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Studio moderné podlahy, podlahové štúdio. Predaj, montáž, servis: - podlahové krytiny - interiérové dvere - posuvné, atypické rozmery - stavebnej chémie. Pokládka, lepenie podlahových krytín. Kúpeľňové štúdio.

Klampiarske práce. Zhotovíme žľaby a zvody, vrátane dodania materiálu (pozinkovaná meď, systémy Lindab)