Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

V okrese Plzeň-sever vykonávame : elektroinštalácia revízia elektroinštalácií bleskozvody

Výroba, predaj, fasádne omietky a farby: -akrylátové omietky (omietka, fasáda) a farby -silikonové omietky, farby -barevnost až 1000 odtieňov na výber -dekorační mozaiková omietka z drvených kameňov, farebných a nebarevných kremičitých pieskov. - predaj kamenných kobercov Realizácia zateplenia budov, bytové domy, rodinné ...

Firma DEADE s.r.o. ponúka: Maloobchod, predaj, dodávka, výroba: - nábytok. Zákazková výroba čalúneného, dreveného nábytku - LTD - lamonitrieskové dosky s povrchovou úpravou. Čalúnený nábytok, čalúnnictvo. Sedacie súpravy, sedací nábytok, sedačky. Čalúnené a kožené postele. Obývacie izby (obývačky). Kancelársky nábytok. Spálne. Sedacie ...

Stavebná činnosť, stavebníctvo, stavebné práce: -vykonávanie stavieb, stavby, stavba -bytová a občianska výstavba -projekty, projektovanie stavieb a realizácia -stavby na kľúč -rekonštrukcia, modernizácia -zemné práce.

Spoločnosť PPBAU servis eu s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zameriava na servis v odbore striech a hydroizolácií. Zaistíme záručný a požiarny servis plochách striech vrátane ich údržby. Sídlime v Ostrave na ulici Zámostná 1155/27.