Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Zaistíme výkopové práce pre súkromné osoby aj veľkých investorov. Z výkopových prác vykonávame stavebné základy, terénne úpravy, kopanie bazénov a nádrží, základy na uloženie kabeláže. Realizujeme menšie búracie práce a prevoz materiálu.

Maloobchod, predaj, montáž: - podlahové krytiny: - PVC, koberce, laminátové podlahy - drevené podlahy.

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Stavebná firma. - komplexná stavebná činnosť (priemyselné, občianske, vodohospodárske stavby) - zemné práce - búracie a demolačné práce vr. likvidácia odpadov Inžinierska činnosť, projekcia a vykonávanie pozemných a hydrotechnických stavieb vr. rekonštrukciou a demoláciou.

Predaj, maloobchod: - náradie - kovanie - zámky - zváracia technika. Výroba: - kľúče, autokľúče.

Ponúkame Vám naše služby v oblasti maliarstva. Pracujeme na profesionálnej úrovni, ktorú zaisťujú iba vyučení a vyškolení odborníci. Našou snahou je vybudovať fungujúcu firmu, na ktorú sa naši zákazníci vždy radi znova obrátia. Sme si vedomí, že to dosiahneme iba poctivo odvedenou prácou, spoľahlivosťou a maximálnou snahou, uspokojiť priania a ...

Výroba: -ploty -mreže -brány - krídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonom -zábradlie -svietidlá -náradie ku krbom a udiarňam -reštaurovanie zámkov -kovaný autorský nábytok -závesy dverí.

Služby: -strojárenská zákazková výroba -výroba zdvíhacích zariadení -zváranie.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.