Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Výroba: - brány, bránky - oceľové prístrešky - zábradlia klasické aj nerezové - oceľové dizajnové kvetináče s rôznou povrchovou úpravou - kovové doplnky do interiéru aj exteriéru. Opravy alu diskov. Brúsenie nožov. Zváranie technológiou MIG-MAG aj TIG.

Tomáš Hrubý ponúka murárske práce, sadrokartóny, plávajúce podlahy, dlažby a elektroinštalačné práce vrátane revízií. Služby: - murárske práce - sadrokartóny - plávajúce podlahy - dlažby - elektroinštalačná práca vrátane revízií. Sídlím na adrese V Rokli 55, Hudlica.

Medzi hlavné činnosti spoločnosti VKF - nástrojárna s.r.o. patrí konštrukcia a výroba foriem pre vstrekovanie a vyfukovanie plastov. Ďalej vykonávame návrh aj výrobu grafitových elektród a opravy foriem. Sídlo našej firmy nájdete v Prahe, mestská časť Žižkov na ulici Na Jarov. Nástrojáreň, konštrukcia, výroba:  - formy pre vstrekovanie, ...

Povrchové úpravy - renovácia, nátery povrchov: - pieskovanie (tryskanie) - metalizácia (šopovanie) - metalizácia (studené zinkovanie) - čistenie suchým ľadom - nátery výrobkov - tryskanie suchým ľadom.

Upratovacia firma Družstvo Julman sa zameriava na upratovanie hotelov, kancelárií, obchodných priestorov alebo bytových domov. Vykonávame tiež pomocné a dokončovacie stavebné práce, správu a údržbu nehnuteľností. Špecializuje sa na komplexné upratovacie služby, zabezpečuje pravidelné aj jednorazové upratovanie kancelárií, administratívnych budov i ...