Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Dodávka, montáž, servis: - elektronické zabezpečovacie a kamerové systémy (EZS, CCTV) - domáce telefóny - perimetria FVE - domáce telefóny (videotelefóny) - inštalácia a nastavenie TV/SAT - montáž posuvných a pojazdových brán - WiFi a dátové siete - elektroinštalácia Spracovanie ponúk vrátane blokových schém.

Podlahárstvo: -pokládka plávajúcich laminátových, drevených, vinylových podláh -pokládka kobercov aj PVC -obloženie a úprava schodov -nivelácia povrchov -Výroba, opravy a údržba športových potrieb, hier, hračiek a detských kočíkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Služby - návrhy firemné logá - webdesign - maľby - obrazy - ilustrácie pre deti - vystrihovačky pre deti

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Veľkoobchod a maloobchod

Stavebné práce: - renovácia interiérov - výmena okien - zatepľovanie - rekonštrukcia kúpeľne. Požičovňa: - alu lešenia do 13 metrov.

Revízny technik - elektroinštalácia, bleskozvody - oprávnenie na činnosť v objektoch Ministerstva obrany

Zákazková výroba - dámske a pánske odevy