Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Sklad kameniva, štrku, piesku, sutiny, kôry. Rozvoz stavebného materiálu. Výkopové a zemné práce bagrom, terénne úpravy.

Inštalatérske služby. Kúrenárske práce. Servis splyňovacích ekologických kotlov na drevo značky VIGAS. inštalácia: - sanitárnej techniky - krbov a kachlí - ohrievačov vody - elektrických a plynových kotlov - kotlov na tuhé palivá. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -materiál kúrenársky a vodoinštalačné: -sanitární keramika ...

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -výroba hnojív -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Výroba motorových a prípojných vozidiel a karosérií -Výroba bicyklov, vozíkov pre invalidov a iných nemotorových dopravných ...

Všetky zemné a výkopové práce, demolácie. Odvoz a uloženie sute, zeminy, betónu, terénne úpravy, autodoprava. Nákladná a kontajnerová doprava, veľkoobjemové presuny zeminy, kameniva a iné. Predaj piesku, štrku. Strojové pokládka krajníc.

RAUERHOLZ s.r.o. sa zameriava na služby v oblasti schodov, brán, krovov, záhradných prvkov, terás, dverí, interiérového nábytku a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Zámocká 742, 78353 Veľká Bystřice

Výroba: -nábytok -Vstavaný nábytok, skrine. Zákazková výroba, predaj: -kuchyňské linky -kancelárskych nábytok -detské izby -obývacia izby -atypický nábytok -předsíňové steny. Vymeranie vrátane návrhu, ocenenie, odborné poradenstvo zadarmo.

Stavebná firma. Stavebné práce, realizácia: -inženýrské siete -komunikace -odstavné plochy -občiansky stavby -rekultivace -zemní a výkopové práce: -čistenie tokov -výstavba a údržba rybníkov -vodohospodářské stavby -rekultivace skládok.

Otváranie, opravy a predaj trezorov. Zámočníctvo - kľúčová služba - výroba kľúčov. Predaj a montáž zámkov, kovania, bezpečnostných vložiek, dverných zatváračov ai. Zámočnícke práce v oblasti mechanického zabezpečenia objektov. Núdzové otváranie dverných zámkov. E-shop.

Služby: - rezanie laserom - popis laserom - gravírovanie - rezanie plastov - kovoobrábanie

Firma Horňák - strojové omietanie s.r.o. sa už podľa svojho názvu špecializuje na realizáciu strojných omietok. Vykonávame dvojvrstvové omietky štukové s použitím omietkových materiálov firmy CEMIX. Medzi našu ďalšiu činnosť patrí tiež zatepľovanie budov polystyrénom. Sídlime na adrese Kaliště u Lipí 56, v okrese České Budějovice. Práca, ...