Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Činnosť: - výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov - povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov - výroba bicyklov, vozíkov pre invalidov a iných nemotorových dopravných prostriedkov - zámočnícka vároba Výroba: - zdravotnícke zásteny - zdravotnícke vozíky - preväzové vozíky - pomocné vozíky - hotelové ...

AKTUÁLNE KONTAKTY NEDOHĽADANÉ! Sériová výroba, predaj: -rám, rámy pre zrkadlá (zrkadlo) iba z masívneho dreva -rôzne tvary, farebné odtiene -štandardné prevedenie: -na stenu -stojanové -zásuvkové -na stolík -výroba aj na zákazku -rámovanie zrkadiel.

Krajčírstvo. Zhotovovanie svadobných šiat.

Plynoinštalačné, kúrenárske, vodoinštalačné práce.

Plynoinštalačné, kúrenárske, stavebné práce.

Výroba: - strojárstvo - stavby strojov a zariadení (dopravníkové pásy, triediče) - strojové opracovanie odliatkov (temperová, šedá liatina, mangánová oceľ, nehrdzavejúce materiály) - opracovanie valcovaných materiálov - energetika (univerzálne prúdové svorky, závesné lanové svorky).

Priemyselné stavby. - demolácia - zemné práce - autožeriavy - ťažká a nadmerná preprava - preprava sypkých materiálov - recyklácia stavebných sutí - opravy cestných vozidiel a pracovných strojov

Nástrojáreň, kompletná výroba : - presné náhradné diely - nástroje - náradie - presné elektroerozívne obrábanie na strojoch Hitachi a Makino, Fanuc - CNC frézovanie a kovoobrábanie - počítačový návrh zhotovovaných súčastí vykonávame na špičkových pracovných staniciach s pomocou sofistikovaného software - CNC sústruženie, brúsenie - ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo: - trieskové obrábanie.

Klampiarstvo a oprava karosérií. Vykonávame zváranie elektrickým oblúkom.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vykonávanie zváračských prác metódou TIG a MMA.

Strojárska výroba, kovovýroba, trieskové obrábanie, kovoobrábanie, CNC: -sústruženie -frézovanie -brúsenie -vŕtanie. Zámočníctvo. Špeciálna zákazková strojárska výroba.

Zámočnícke práce, zámočníctvo: -obrábanie kovov -sústruženie -frézovanie -strihanie plechu do hrúbky 8 mm -ohýbanie plechu do hrúbky 2 mm Zákazková kovovýroba: -ručné -strojné. Výkopové práce: -prerazy pod vozovkou.

Povrchové úpravy stolárskych výrobkov: - drevo lakovanie, morenie, tónovanie.

Výroba a predaj odevov aj odevných doplnkov. Prírodná pletacia priadza z vlny, extra jemného merina, hodvábu a tiež kašmíru. E-shop.

Práce - inštalatérske, kúrenárske a murárske. Dodávky materiálu a možnosť vizuálnych návrhov.

Vyrábame vráta, brány, ploty, stožiare, krbové vlžky, mreže, zábradlia, nerez, schodisko a ďalšie.

Výroba a predaj stojanov na bicykle na všetky bežné typy.

Montáže, opravy, revízie, údržba: - plynových zariadení - regulačné aj bioplynové stanice. Revízia vozidiel CNG a LPG.

Konštrukčné práce - modelovanie a konštrukcia. - náradie a kovové diely - formy pre automobilový a strojársky priemysel. Kovovýroba: - CNC frézovanie: - výroba modelov, foriem, kokíl, opracovanie odliatkov. - CNC sústruženie od jedného kusa po sériovú výrobu. Služby: - programovanie CAM, CMM - meranie v 3D.

Výroba, distribúcia, predaj: - kamenné cyklostojany. Držiak cyklostojana je pre všetky typy bicyklov, je zapustený do kameňa a koleso je možné k držiaku zamknúť. Zemné práce strojom CASE 695R: - hĺbenie základov - výkopy: - pre tepelné čerpadlá a rekuperácie - pre inžinierske siete - voda, plyn, kanalizácia - bazénov, pivníc, ...