Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Klampiarstvo, klampiarske práce. Pokrývačstvo, pokrývačské práce. Tesárstvo, tesárske práce. Zámočníctvo, zámočnícke práce. Izolatérstvo, izolácia.

Dodávka, montáž, záručný, pozáručný servis vrátane nadväzných profesií: -vzduchotechnika pre najrôznejšie objekty: - administratívne a prevádzkové budovy - podniky - nemocnica - školy a školské jedálne - letisko - predajne potravín - bytové jednotky.

Nákup a predaj: - sústružnícke nože, frézy - obrábací sortiment. Obrábačstvo. Obrábanie kovov, kovoobrábanie.

Stavebné práce a stavby na kľúč. Prípravné stavebné práce: - demolačné práce, demolácie - výkopové a zemné - terénne úpravy. Dokončovacie stavebné práce.

Výroba: -komponenty pre montáž traktorov -náhradné diely. Povádzame: -sústruženie -frézovanie -obrábanie -vŕtanie -i na CNC strojoch kovovýroba, zámočnícke práce.

Kompletná dodávka: - hydroizolačné modifikované asfaltové pásy, stavby a jednotlivé technologické časti. Fasádnické práce vrátane zateplenia budovy. Revitalizácia panelových domov. Rekonštrukcia, prestavby: - podkrovné vstavby. Sanácia a hydroizolácia stavieb. Montáže: - obklady a dlažby - sadrokartóny.

Kamenická výroba zo žuly, mramoru a pieskovca: -stavba nových pomníkov, výroba náhrobkov -všetky opravy hrobov, vrátane nápisov a doplnkov -kompletná výstavba krbov aj dodávka jednotlivých dielov a obloženia, dílerské ceny -kuchynské a kúpeľňové dosky -schody -parapety -všetky obklady a dlažby v exteriéri aj interiéri -atypické kamenárske ...

Vodoinštalačné, kúrenárske práce a revízie kotlov.

Zámočníctvo, zákazková výroba. -výroba oceľových kovových konštrukcií, mreže, schodiská, atypické výrobky -nereze, nerez.

Poskytujeme pripojenie k WIFI sieti. Služby: -zváranie optických vlákien -tvorba webových stránok -zámočnícka výroba -zabezpečovacie systémy -VOIP telefónie -servis a predaj PC.

Výroba: - elektrorozvádzače silové tak pre MaR - elektromontážne práce - rozvádzače pre zámočnícku výrobu - rozvádzače pre montáž elektra

Doprava nákladné, tuzemská i medzinárodné, komplexné prepravné služby. Špedícia. Zemné práce, zakladanie stavieb.

Maloobchod,predaj: -nábytok: -kancelársky, obývací, zákazkový -stolička -zrkadlá -čalúnené sedačky -váľandy -záclonové tyče -bytové doplnky.

Predaj: - spodná bielizeň - plavky. - zdravotná bielizeň - prsné epitézy na operáciu prsníkov. Zákazkové krajčírstvo: - pánske - dámske - opravy bielizne a odevov.

Predaj: - trosky, troska, uhlie - zásypového kameniva, zásypového kameniva. Autodoprava: - nákladná cestná doprava - TATRA, LIAZ. Zemné práce.

Stavebné práce: -murárske -obkladačské -podlahové krytiny. Poradenská činnosť.

Práca: - zemné - výkopové - demolačné, búracie - terénne úpravy, svahové práce - výstavba a oprava komunikácií.

Naše služby: - renovácia starých parkiet - renovácia doskových podláh - pokládka plávajúcich podláh - brúsenie podláh. Pozor tel.777696769 uvedený na stránkach firmy je na inú osobu!

Firma PEOPS s.r.o. sa už od roku 1993 zaoberá rekonštrukciami bytových jadier, kúpeľní, bytov a podkrovných vstavieb. Celú rekonštrukciu vykonáme bez záloh a s ponukou ubytovania v priebehu rekonštrukcie zadarmo (viac na www.jadrapardubice.cz). Ďalej ponúkame kompletné práce v obore elektro vrátane revízií ( viac na www.revizepardubicy.sk)

Práca: -obklady kúpeľní -pokládka dlažieb -murárske práce.

Služby: - počítačové siete, webové aplikácie, telekomunikácie, lektorská a poradenská činnosť - geodézia, ocenenie nehnuteľností - vozíky za bicykel.

Staviate a hľadáte firmu, ktorá vám pomôže? Firma Ing. Jaroslav Bachan vykonáva vodohospodárske a inžinierske stavby vr. projektovanie a technického poradenstva. Zaoberáme sa výstavbou vodovodov a kanalizácií, kanalizačných prípojok, komunikácií, robíme zámkové dlažby a vjazdy k domom a podnikom, odvodnenie, priekopy, priepustky, murovanie čiel ...

Dovoz, predaj: - špeciálne stavebné stroje a zariadenia na stavby tunelov. Sanácia železobetónových konštrukcií vysokotlakovým vodným lúčom vrátane revízií aj generálnych opráv.

Vyrábame a predávame profesionálny nábytok do škôl a materských škôl. U nás nájdete všetko vybavenie vašich tried, školskej lavice, stoličky aj skrine a mnoho ďalšieho. Školský nábytok je koncipovaný tak, aby vyhovoval aj tým najnáročnejším požiadavkám zvýšenej prevádzky školských tried a vydržal tak každodenný nápor malých školákov.