Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stolárske práce Výroba - kuchyňa - nábytok - vstavané skrine

-Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Veľkoobchod a maloobchod Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Cestné staviteľstvo, dopravné stavby, stavby, rekonštrukcie a opravy: -cesty, mestské a obecné komunikácie -lesné cesty -zemné práce -výstavba a rekonštrukcia kanalizácií -chodníky -zámkové dlažby, dlažby z kamenných kociek -osadzovanie obrubníkov, priekopových tvárnic -odvodnenie -výstavby cyklotrás -príprava pozemkov pre ...

Pokládka - podlahové krytiny - linoleum - parkety - korkové podlahy - koberce

Inštalatérske, elektroinštalačné, plynoinštalačné, kúrenárske práce. Rekonštrukcia potrubia a stúpačiek, výmena vodomerov. Výmena: - kuchynské dosky vrátane zaistenia materiálov. Zaistenie: - obkladačské práce Rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier.

Krajčírstvo - atelier Taille: - zákazková výroba odevov (šaty, kostýmy, obleky), opravy odevov, predaj modelov

Stavebná firma. Opravy lodžií, balkónov a terás "PORUCHY" Zateplenie: - vykonávame zatepľovanie objektov odvetranou alebo kontaktnou technológiou. Rekonštrukcia vonkajších podláh: - lodžia - balkóny - terasy.

Poskytujeme: - klampiarske, pokrývačské a tesárske služby.

Kúrenárske a vodoinštalačné práce. Rozvody vody, kúrenie, vrátane kompletácií.

Maliarske práce všetkého druhu - interiéry - fasády. Podlahárske práce, pokládka PVC, koberce, plávajúce podlahy, brúsenie a lakovanie parkiet.

Stavebná firma. Ponúkame: - stavebné práce - rekonštrukcia na kľúč - pôdne vstavby aj nadstavby - maliarske a natieračské práce - lakovacie striekacie práce.

Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Plynoinštalačné prácerevízie - plynové zariadenia

Natieračské a lakovnícke práce Maliarske práce Predaj - koberce Pokládka - koberce Montáž - žalúzie Montáž - stropné podhľady - sadrokartóny Podlahárske práce

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Projektovanie elektrických zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky ...

Ponúkame kompletné realizácie striech, staviame drevostavby, vykonávame všetky tesárske a pokrývačské práce

Výroba malosériová, kusová a montáž: -jednoúčelové zariadenia, stroje a zostava do funkčných celkov -prípravky pre strojárstvo -prípravky meracie. Vybavenie: -strojné frézky -brúsky -sústruhy SV 18, CNC DMG -obrábacie stroje najmä na trieskové obrábanie. Práca: -kovoobrábanie -sústruženie -frézovanie -strojne zámočnícke ...

Predaj, montáž, dodávka: - vzduchotechnika, klimatizácia a chladiace veže. Oprava vzduchotechnických potrubných rozvodov a montáže elektromotorov aj klinových remeňov. Poradenská činnosť v oblasti vzduchotechniky a klimatizácie.

Elektromontáže. Inštalácia televíznych a satelitných antén a rozvodov. Rekonštrukcia STA v bytových a panelových domoch prechod na pozemné digitálne vysielanie. Elektroinštalácia a drobné elektropráce.

Stavebná firma. Kompletné stavebné práce: -novostavby -rekonštrukcia -adaptácia -izolácia -sanácia -vstavby. Autodoprava.