Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Výroba, predaj: - súčiastky na freerideové kolesá. . Kovoobrábanie.

Výroba, návrh: - nábytok - interiéry. Hobľovanie. Tesárske práce.

Kachle, krby: -stavby a rekonštrukcia kachlí, krbov -stavby, vložkovanie a rekonštrukcia komínov.

prerušené: od 01.04.2014 do 31.12.2024 Montáž, opravy, servis, údržba: -elektrické zariadenie -elektroinštalácia. Revízia: -elektro. Regulácia: -vykurovacie systémy. Obchodná činnosť.

Fotodekorácia, fotografický dekor (digitálna laserová tlač): -keramických obkladov, dlažby, presklené plochy, plechy.

Zámočníctvo, zámočník, zámočnícka výroba: -vráta, brány, mreže -stolové podnože -nástrešky -plechové rozvádzače -slnolamy z hliníka.

Predaj - autorské šperky Výroba - autorské šperky

Obrábanie kovov: -CNC obrábanie na zákazku podľa dokumentácie zákazníka. Zákazková strojná výroba: -CNC sústruženie -frézovanie -zámočnícke práce.

Naša firma sa už niekoľko rokov zaoberá obnovou a renováciou starších pomníkov a hrobov. Pomníky múčnam. Vyčistíme teraso, pieskovec i žulu. Ďalej vyrábame pre obce a mestá štátne znaky a erby v plastickom prevedení. Umelecké štukaterstvo. Zhotovujeme nové pomníky z prírodného kameňa.

Práca: -inštalácia plyn, kúrenie -vodoinštalácia. Rozvody: -kúrenie-vykurovanie -ústredná -etážové -podlahové. Domové plynovody, stredotlakové a nízkotlakové prípojky. Možnosť splátok-lízing.

Servis, dodávka a montáž plynové zariadenia, návrh a montáže solárnych systémov, solárne systémy s reguláciou na mieru. Servis plynových zariadení značiek Baxi, Thermona, Quantum a Viadrus.

Stolárstvo, podlahárstvo -Veľkoobchod a maloobchod 20-ročná prax a skúsenosť v odbore. Pokládka parkiet, plávajúcich drevených a palubkových podláh a ich renovácia. Pokládka PVC, vinylu, lamina a koberca.

Práca: -truhlárske, stolárske. Opracovanie reziva nadmerných rozmerov. Výroba nábytku na zákazku: -nábytok z dyhovaných materiálov, laminovaných DTD a z masívneho dreva. Výroba z dubového a iného dreva: -zámocké kazety -dvere vchodové aj vnútorné s obložkou, interiérové, vonkajšie (masív), posuvné -vráta kazetová podľa priania ...

Bytové doplnky na zákazku. Renovácia. Dvere-zárubne: -nové dvere a zárubne -renovácia dverí i zárubní. Kuchyňa: -renovácia kuchynských liniek -nové čelné dvierka na mieru -vlastná výroba a montáž. Schody: -renovácia schodov -vlastná výroba a montáž -laminátové aj drevené.

CNC obrábanie Robotizované a ručné zváranie Skružovanie a ohraňovanie Zámočnícke práce

Stavby a rekonštrukcia budov, pivníc, priepustkov a oporných múrov. Kamenárske práce s prírodným kameňom - dlažby, obklady, fasády. Dláždenie prírodným kameňom.

Ponúkame: -montované domčeky -vodo-topo-plyn ai. E-shop: sortiment pre: -inštalatérov -zámočníkov -murovníky ai.

Služby, práce: - obkladačské - maliarske - lakovnícke - pokládka plávajúcich podláh a kobercov - terénne a výkopové práce - zámková dlažba - kúrenárske - inštalatérske - elektrikárske - revízia elektro, plyn, bleskozvod - odvoz sute a zeminy - odvoz piesku, betónu a stavebného materiálu - zabezpečovacie systémy pre celé ...

STAVBA, VÝSTAVBA, REKONŠTRUKCIA. Stavebné práce, vykonávanie stavieb, ich zmeny a odstraňovanie: -rodinné domčeky (domčekov), priemyselné budovy -bytových jadier (bytové jadrá) -kúpeľní (kúpeľne) -zateplenie budovy, fasády, izolácia proti vode (hydroizolácia) -sadrokartóny, podhľady -terénne úpravy. Pokládka, obkladačské práce: -obklady, ...

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba nábytku na zákazku: -kuchynské linky vrátane osadenia spotrebičmi všetkých značiek (napr. Bosch, Siemens, Whirpool, AEG, Brandt, Blomberg) pre: -kancelárie, interiéry -reštaurácie, barové pulty -predsiene, odkladacie steny, botníky -kúpeľne, kúpeľňový nábytok, zrkadlá (fazeta, hliníkové rámčeky). Služby, ...

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, -rekultivácia

Montáž a poradenskú činnosť v oblasti - zabezpečenie majetku - kamerových systémov - IT technológiách - anténiach a satelitných systémov - rôzne slaboprúdové aplikácie - montáž kamerových a elektronických zabezpečovacích, protipožiarnych systémov montáž PC a ich servis slaboprúdové rozvody - štruktúrovaná kabeláž dodávky softvér ...

Predaj a pokládka PVC, kobercov, plávajúcich, korkových a drevených podláh, parkiet, marmolea, OSB dosiek, prechodové lišty. Ponuka brúsenia parkiet a požičovňa brúsov.