Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Firma PLYN SERVIS Michal Širlo sa zaoberá už od roku 1991 servisom plynových spotrebičov, predajom inštalačného materiálu na kúrenie, vodu a plyn vrátane montáží. Pomôžeme Vám aj s výberom. V súčasnej dobe je na trhu veľké množstvo rôznych spotrebičov, ktorých moderné prevedenie zodpovedá ekonomickým a bezpečnostným požiadavkám aj náročnosti ...

Stolárske a stolárske práce-lamino, dyha, masív: -vybavenie interiéru domácností, kancelárií, obchodov -kuchynské linky -spálňa -vstavané skrine -detské izby -dvere, schody, pergoly -záhradný nábytok.

Murárske práce. Rekonštrukcia interiéru rodinných domov a bytových jadier: - obklady, dlažby - zámkové dlažby Zatepľovanie fasády budovy. Práca s lícovým murivom a pásikmi.

Zemné práce a stavby inžinierskych sietí. - hĺbenie základov a nádrží. Prevádzka autodopravy, odvoz zeminy, sutín a štrku. Služby: - inžinierske siete - po dohode sme schopní zabezpečiť pokládku a zapojenie inž.sítí - terénne úpravy - odvoz zeminy, sutín, štrku a iné materiály - príprava stavieb - výstavba a úprava prístupových a ...

Zemné práce: -inžinierske siete -terénne úpravy -odvoz zeminy, sutín, štrku -príprava stavieb -výstavba a úprava prístupových a lesných ciest.

Práca: -truhlárske, stolárstvo. Výroba: -EURO okná, dvere, vráta -schodisko z masívu.

Veľkoobchod, maloobchod: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cigarety -tabakové výrobky. Predaj, montáž, pokládka: -podlahové krytiny -koberce -PVC, korky -plávajúce podlahy -parkety -obkladové panely -okrasné lišty -garnyže -polystyrénové podhľady a lišty -bytové doplnky (bytový textil, záclony).

Obchod, predaj, dodávka, rozvoz železo, oceľ, hutnícky materiál: -I, U, L profily -pásovina -plechy 3-30 mm -delenie materiálu. Betonárska oceľ, strihanie, ohýbanie rebierkovej ocele. Ohýbáreň, strmienky, spony, kotevné prvky (zvarence).

Výroba, montáž: - technologické zariadenia pre chemický, potravinársky priemysel a energetiku - pre zákazníkov z oblasti spracovateľského priemyslu konštrukcia zariadenia štrkovní, pieskovní, zariadenia na výrobu betónu a pod. - pre výstavbu v energetickom priemysle kusové dodávky - technologické celky pre čistiarne odpadových ...

Rekonštrukcia: - staré strechy. Montáže: - nové strechy - odkvapy - bleskozvody. Zaistenie strešnej krytiny, strešných okien. Opravy: - komíny. Pokrývačstvo. Pokrývačské práce.

Zámočníctvo: -výroba, montáž oceľových konštrukcií -obrábanie kovov -zváranie -povrchové úpravy konštrukcií.

Vykonávame: - stavebné práce - rekonštrukcia komerčných, pamiatkových i občianskych stavieb.

Sanácia a izolácia stavieb. Izolačné práce.

VYKONÁVANIE: - sériové obrábanie CNC ( meranie 3D WENZEL ) - omieľanie a guličkovanie vibračnou metódou

Maľovanie portrétov podľa fotografie na zákazku. Reprodukcia obrazov, ale aj karikatúry ceruzkou alebo maľba na maliarske plátno. Ponúkame olejomaľby, rodinné portréty a bábky podľa fotografie. Všetko od skutočných umelcov, objednanie online a dodanie až domov. Portréty sú vhodné ako darček pre šéfa a hodia sa aj do moderného bytu.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Projekcia - originálny dizajnový nábytok Interiérové štúdio, výroba - originálne dizajnové kuchynské linky Výroba dyhových hrán

Výroba: -komponenty pre autoklimatizáciu -chladičov vody. Predaj: -náhradné diely na autoklimatizáciu značky: Konvekta, Carrier, Sütrak, Alex -vybavenie obchodov, reštaurácií -klimatizácia pre osobné, nákladné vozidlá. Oprava, servis: -chladničky, mrazničky -priemyselné chladenie, kompresorov Bock, Sanden, Konvekta, ...