Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Geodetická spoločnosť Geodetické práce, zememeračská činnosť: -geometrické plány -vytýčenie hraníc pozemkov -vytýčenie stavebných objektov -dokumentácia skutočného prevedenia stavieb -účelové mapy pre projekty.

Konfekčná výroba - odevy Predaj - odevy

Výroba - manipulátory Výroba - jednoúčelové stroje Kovovýroba - zámočnícke práce

Profites Ponuka činností: -stavba a rekonštrukcia krovov -generálne opravy striech -výroba a montáž drevených konštrukcií -výroba a montáž altánkov a pergol -pokládka podláh Ďalej vykonávame: -ochranné a preventívne nástreky dreva a strešných krytín -pokládku dlažby a lepenie obkladov -kúpeľne na kľúč -práca so sadrokartónom

VYKONÁVANIE: DREVOSTAVBY: Typové domy aj individuálne projekty ekologických drevených domov v rôznych tepelných štandardoch. Energeticky úsporný, nízkoenergetický aj pasívny dom priamo vám na mieru. IZOLÁCIA CELULÓZOU: Prírodná tepelná izolácia vám ponúka komfort, kvalitu, rýchlosť aplikácie a príjemnú cenu.

Realizácia striech. Tepelné izolácie. Zatepľovanie objektov.

Práca: - maliarske - natieračské - lakovnícke.

Vývoj, konštrukcia, výroba, predaj, servis, montáž: -tepelné techniky, tepelná technika -teplovodné kotly-PRIMATIK, kotol -kondenzačné kotly-PRIMAKON -stredotlakové parné kotly, kotol -teplovodné kotly, kotol -nízkotlaké parné kotly -termoolejové kotly -spalinové výmenníky -príslušenstvo kotlov a kotolní-teplovodné rozdeľovače a zberače, ...

Stolárstvo. Všetky práce z dreva Výroba: - drevené okná, dvere - nábytok na zákazku - pergoly, schodiská, ploty

Služby: -všetky maliarske a natieračské práce -striekané tapety VARIOPAINT -sťahovanie nábytku a pomaliarske upratovanie -bežné upratovanie v domácnosti -generálne upratovanie, umývanie okien. Remeslo: - maliar -natierač.

Výškové práce: -pokrývačské: -rekonštrukcia a opravy striech -realizácia nových striech -pokládka tvrdých krytín a šindľov -pokládka modefikovaných pásov -lokálne opravy striech -spárovanie panelových objektov -umývanie fasád a okien výškových objektov -klampiarske -tesárske -stavebné -zámočnícke -montáže a ...

Montáž a rehabilitácia: -vysokotlakových potrubných systémov (plynovody, parovody, vodovody) -kompletácia ježkových komôr -rehabilitácia potrubia -privarenie domerkov na guľové kohúty -renovácia, oprava a údržba obalovní -ostatné zámočnícke práce.

Zámočníctvo, výroba, montáž: -drôtené oplotenky a sklady -pojazdné vozíky na náradie a pracovné stoly, (ponk) -oceľové stavebné konštrukcie -špeciálne dielenské pomôcky -rôzne prípravky -pojazdné a otočné brány -anténne stožiare -oceľové konštrukcie plachtových hál a konštrukcia autoplachiet -výrobné a montážne haly -plechové haly a ...

Dovoz a spracovanie prírodného a umelého kameňa: - žula - mramor - pieskovec - onyx - travertín - bridlice - opláštenie budov - dlažby a obklady - kuchynské pracovné dosky - kúpeľňové dosky - bary a barové dosky - krby a krbové rímsy - schody a schodiská - stoly a stolíky - parapety - hroby - pomníky - grilovacie kamene STONEFIRE.

Mereta-voda, kúrenie, plyn. Zaisťujeme: - poradenská, konzultačná a inžinierska činnosť - kompletná projektová dokumentácia - dodávka a montáž tuzemských i zahraničných zariadení ústredného a plynového kúrenia (kotle ústredného kúrenia, lokálne a plynové ohrievače teplej a úžitkovej vody, plynové sporáky) - dodávka kotla: Viadrus, Immergas, ...

Nákladná autodoprava. Odvoz a likvidácia odpadov. Zemné práce pomocou stroja JCB 3CX

Riadené kvasenie a chladenie vína. Inštalatérstvo. Inžinierska činnosť. Solárne panely. Zámočníctvo, zámočnícke práce, Obchod s hutníckym materiálom. -obrábačstvo a strojárska výroba -predaj hutného materiálu -zhotovenie výpalkov z plechu.

Elektroinštalačné práce silnoprúdové a slaboprúdové

Remeslo: - pokrývač - klampiar - tesár. Výškové práce.

Umelecké kováčstvo. Remeslo: - umelecký kováč - mreže, vráta, ploty, brány, zábradlia, krbové náradie - svietniky, lampy, kľučky, stoly, stolíky.

Zámočníctvo, kovovýroba. Zámočnícke práce. Zákazková kovovýroba. Interiérové doplnky, doplnok z antikora, medi a mosadze. Leptanie nápisov do medi a mosadze. Leštenie farebných kovov Strechy a markízy polykarbonátu.

Výroba, predaj: -medené fontány: -bytové, záhradné, hotelové. Práca: -umelecké spracovanie medi.

Poskytovanie servisu a montáže plynových zariadení a vodných kotlov značky Vaillant. Predaj, montáž, servis: -plynové zariadenie -voda, plyn, kúrenie VAILLANT, JUNKERS, BUDERUS, BERETA.

Práca: - maliarske - natieračské - nástreky - tapetárske - sadrokartonárske - podlahárske - upratovacie.