Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Sedlárstvo, brašnárstvo. Výroba, opravy a reštaurovanie: - všetky výrobky z usní - kožená galantéria, tašky, opasky, sedlá, nábojové pásy.

Činnosť: - čalúnnictvo - oprava starožitného nábytku - výroba nábytku

Práca: -obkladačské -murárske -podlahárske -rekonštrukcia

Naša firma vykonáva elektroinštalácie všetkých plynových a elektrických zariadení. Vykonávame elektromontáže, ich revízie a revízie plynu. Montujeme podlahové vykurovanie, vykonávame prehliadky, servis a predaj plynových kotlov. Vybavujeme predovšetkým objednávky pre Zlín a Zlínsky kraj. Montáž, inštalácia, revízia, rekonštrukcia, servis: - ...

Remeslá, služby - tesárske práce - klampiarske práce - pokrývačské práce Predaj, montáž - strešná krytina - komíny

Zámočníctvo. Výrobky: -červene -manipulačné vozíky -vráta -vchodové dvere -výkladné skrine -zábradlie -plotové dielce. Práca: -zváračské -kovorobné.

Pony servis Práca: - elektromontáže.

Výroba aj predaj: zámkovej dlažby, murovacích prvkov a oporných stien vrátane pokládky aj dopravy. Prenájom priemyselných priestorov.

Sadrokartonárske práce, montáž - kazetové minerálne podhľady Pôdne vstavby

Remeslo, práca: -zámočník, zámočnícke. Zákazková zámočnícka výroba, kovovýroba: -vybavenie hotelov, bánk -výrobky z nerezu: -vnútorné aj vonkajšie zábradlie -nábytkové a kuchynské doplnky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníka, mosadze, ocele (železa)

Výroba a dodávka: -dierované a nedierované rúrky -rúrkové komponenty -zvárané konštrukcie (robotizované zváranie) -vysekávané a laserové pálené diely. Priemyselné spracovanie kovov. Práškové lakovanie.

Strojárska výroba: -zariadenia v oblasti zvárania, zvárania plastov, zváračka, zváračky plastov WORK SP 2000–6000 CNC Kvalita zvárania na našich strojoch je výrazne vyššia ako pri zváraní horúcim plynom alebo extruderom. Slúži na zváranie „na tupo“ dosiek z termoplastov podľa normy DVS 2207 s hrúbkou od 4 mm až 80 mm a maximálnou dĺžkou až 6100 ...

Výškové práce pomocou horolezeckej techniky: -nátery, čistenie, opravy fasád. -spárovanie panelových domov. -inštalácia snehových zábran.

Stolárske práce. Výroba: -kuchyne. -skrine. -záhradné domčeky.

Výškové práce: -výškové práce pomocou horolezeckej techniky.

Práca: -elektroinštalačný. Montáž: -elektrické podlahové kúrenie. -sadrokartóny. -minerálne podhľady.

Práca: -restauratérske -umelecké -obnova kultúrnych pamiatok

Činnosť: - zemné práce - búracie práce

Drevovýroba. Stolárstvo. Zákazková výroba: -drevené valašské vidly na seno s ohýbanými rožkami - z masívu: -dvere -krbové rímsy -atypický štýlový nábytok.