Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Vykonáva práce: - zámočnícke - potrubárske - zváračské. Kovovýroba.

Služby - glavírovanie - pieskovanie skla, kovov

Výroba, predaj: -obrazové lišty, rámy. Služby: -rámovanie obrazov, zrkadiel -paspartovanie -kompletný rámovací servis

Všetky elektroinštalačné a elektromontážne práce, zmluvné pohotovostné a servisné služby, revízia el. zariadení a bleskozvodov.

CNC Obrábanie kovov. Obrábačské práce.

Výroba: -rotačné súčasti na CNC strojoch

Služby - astrológ - terapeut - fotograf

Služby: -zmeranie prietoku vody v batériách a sprchách -výpočet návratnosti šetričov pre vašu firmu / byt -montáž a nastavenie prietoku šetričov na optimum

Výroba oblečenia z prírodných materiálov.

Galvanické zinkovanie, fosfátovanie a práškové lakovanie dielov do 6 metrov dĺžky.

Píla: -výroba stavebného reziva -rezanie krovov na zákazku -predaj palivového dreva -výroba stolárskeho reziva Tesárske práce.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - prevádzkové kvapaliny - filtre - potreby pre záhradnú techniku. Návrhy 3D : - schodisko - zábradlie. Zváračské práce metódou mig/mag. Zámočnícke práce.

Práca: -sadrokartonárske Dodávka, predaj, montáž: -sadrokartón -izolácia

Remeslá, služby - maliarske a natieračské práce - murárske práce

Realizujeme drevostavby, drevodomy, rodinné a nízkoenergetické domy sendvičového typu na kľúč. Vykonávame strechy na kľúč, krovy, záhradné domy, pergoly, altány, fasády, drevené fasády, SDK práce, klampiarske práce.

Šperkárska dielňa, zlatník Brno. - zásnubné a snubné prstene, prstene, prívesky, náušnice, náramky a piercingy. Šperk vzniká postupne z jednotlivých častí a výsledný artefakt úplne rešpektuje vaše individuálne priania a miery. Vybrať si môžete zo širokej katalógovej ponuky dielne alebo prísť s vlastným návrhom šperku.

Oprava, rekonštrukcia bytové jadro, bytové jadrá, kúpeľne, kúpeľňa, kúpeľní. Obklady, dlažby, dlažba, sanitárna keramika. Obkladačské, murárske práce. Murár, obkladač. Návrhy kúpeľní v 3D.

Služby: - zámočnícke práce - olovárske práce. Výroba: - bazény - bazénové zastrešenie - plastové nádrže (septiky).

Stavebné práce: -opravy a rekonštrukcie -nová výstavba stavieb pre priemysel a poľnohospodárstvo -sanácia betónových konštrukcií -zateplené fasády -rodinné domy na kľúč.

Stavebné, tesárske, pokrývačské a klampiarske práce.

Kamenosochárstvo: -interiéry-krby, kúpeľne, bary, stolové dosky -exteriéry-pomníky, plastická grafika, dlažby, schody -fontány-prírodné, japonérie -opravy veci na zákazku v oblasti sochárstva.

Výroba modelov, makiet a prototypov. Návrh interiérov a reklamných komponentov. Výroba rekvizít a dekorácií pre TV.