Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Výroba, montáž: -krovy -záhradné domčeky -pergoly a balkóny. Práca: -tesárske -pokrývačské -klampiarske.

Povrchová úprava materiálov. Práškové lakovanie, sieťotlač.

Povrchová úprava kovov. Prášková lakovňa. Povrchové a dekoračné úpravy kovov.

Služby: -jeden z najvýznamnejších dodávateľov automobilových finalistov celosvetovo -lisovanie a zváranie autodielov -oceľové výlisky.

Vykonávame výkopové práce, protihlukové múry, kanalizácie opravy komunikácií v Prahe, západných Čechách a stredných Čechách.

Natieračské práce. Maliarske práce. Plynoinštalačné práce (komletná dodávka zdravotných inštalácií) Kúrenárske práce (komletná dodávka zdravotných inštalácií) Zatepľovanie budov. Projekčná činnosť. Sadrokartonárske práce. Podlahárske práce. Stavebná firma: - Komletná výstavba rodinných domovrekonštrukcie - stavby - ...

Autodoprava, doprava, preprava: -preprava sypkých materiálov - sklopka. Práca: -drobné zemné práce. Predaj: -drveného kameňa vrátane dopravy.

Kompletné zemné práce: -odbahňovanie rybníkov -terénne úpravy a skrývky -čistenie stok a vodných tokov -výstavba vonkajších vodovodov, kanalizácií -práca v málo prístupných terénoch.

Zaoberáme sa inštalatérskymi, murárskymi a kúrenárskymi prácami.

Predaj a pokládka podlahových krytín rôznych materiálov: - drevené, laminátové, vinylové podlahy - linoleum, PVC

Služby: -vŕtané studne -vrty pre tepelné čerpadlá -predaj a montáž čerpadiel -zemné práce -vrty pre geologický prieskum -ťažobná činnosť.

Podnikateľ Ing.Karel Štolba so sídlom v Skalnej sa predovšetkým zaoberá zemnými a stavebnými prácami. Naša stavebná firma ponúka zemné a stavebné práce. Vykonávame kompletnú stavbu od výkopu základov až po dokončovacie stavebné práce. Predovšetkým pôsobím pôsobíme v Plzenskom a Karlovarskom kraji. Postavíme rodinný dom od 1, 2 milióna korún ...

Výroba: - formy na výrobu pneumatiky: - hliníkové a oceľové formy - oceľové kontajnery na výrobu pneumatiky Zváranie laserom: - laserové zváranie ocele, hliníka a titánu na stroji Laserschweissanlage INTEGRAL 200 W.

Výroba, reštaurovanie, čistenie: - tapisérie (gobelíny) - koberce, výšivky

Drevostavby, zatepľovanie domov.

Vykonávame nátery a renovácie dverí, euro okien a nábytku. Ďalej ponúkame všetky nátery alebo nástreky a renovácie trezorov. Zaoberáme sa aj fládrovaním dverí, nábytku a renováciou trezorov.

Reštaurátorské práce štukové mramory Umelecké štukatérstvo

Sme zákazkové stolárstvo, vyrobíme moderný aj štýlový, atypický a ohýbaný nábytok z lamina aj masívu. Vstavané skrine, kuchyne.

.Ponúkame kompletnú štukovú dekoratívnu výzdobu zo sadry, ale aj lacný variant z polystyrénu s následnou odbornou výmaľbou, pozlátením či striebrením štukov. Vykonávame aj renovácie starých štukových stropov a dekorácií.

Predaj - diamanty - vlastné značkové šperkárske kolekcie