Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Inžinierska geodézia a geodetické práce v katastri nehnuteľností.

vyrábame a predávame lepené akvária terária.

Predaj a montáž plastových okien, výmena a montáž parapetov, murárske práce. Rekonštrukcia, revitalizácia - balkónov - výťahov - striech. Predaj a montáž -interiérové dvere. Kúpeľňové a kuchynské štúdio - kuchyňa, kúpeľňový nábytok - obklady, dlažba. Podlahové štúdio - plávajúce podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na mieru - ...

Stolárstvo. - zákazková výroba nábytku - stavba pergol Podlahárstvo.

Stavebné práce - murárske práce - obkladačské práce - kúrenárske a vodoinštalatérske práce.

Zákazková výroba: -interiérový nábytok z lamina: -kuchyne, spálne, vstavané skrine, postele, obývacie a detské izby -kancelársky nábytok. Možnosť dodania elektrospotrebičov. Zadarmo 3D návrhy a kalkulácie.

Práca, sklenárstvo: - brusiareň, brúsenie, brusič skla - maliarske, natieračské.

Kompletné opravy a servis výfukov. Predaj a montáž nových výfukov vrátane príslušenstva. Ochranné nátery, zámočnícke a zváračské práce. Prevádzkareň Praha, tel. 776 649 306 Praha 10 Malešice, depo Hostivař.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske

Prerezy a výrub stromov, bezpečnostné, zdravotné, vyviazanie koruny, z lana a aj plošiny. Výsadba, zalesňovanie. Výškové práce, nátery a opravy fasád, balkónov, lodžie, škárovanie panelov. Likvidácia dreva.

Klampiarske a pokrývačské práce. - montáže strešných krytín Tašky - betónové, pálené (BRAMAC, TONDACH, BESK, KM BETA, ..) Plechové - vlnité, trapézové, hladké, profil tašky (SATJAM, ...) Úprava a predaj klampiarskych prvkov, - prenosné plechové udiarne Fakturačná adresa: Čajkovského 946/11 Hradec Králové - Nový Hradec ...

Zemné, murárske a demolačné práce. Rekonštrukcia a stavebné úpravy budov - výstavbu rodinných domov - zateplenie budov - demolačné práce - sanácia vlhkosti objektov - pokládka zámkovej dlažby - výstavby chodníkov.

Služby, práce: - maliarske, natieračské - tapetovanie - sklenárske - podlahárske - murárstvo - montáž žalúzií

Stavebné práce. Opravy striech, opravy kúpeľní komplet.

Stolárstvo Soral vyrába a predáva nábytok na mieru, kuchynský nábytok. Kuchynské štúdio. Kuchyňa na mieru vrátane návrhu, realizácie a montáže vstavaných spotrebičov.

Podlahárstvo Pechman ponúka tieto služby: - lakovanie podláh - pokládka PVC, plávajúce a laminátové podlahy, parketové a korkové podlahy - obklady stien - podlahárske práce - brúsenie podláh.

Zhotovením foriem, strižných a tvárniacich nástrojov, prípravkov, výrobou malých jednoúčelových strojov, zariadení, nástrojov, presných súčastí a tvarovo zložitých dielcov podľa dodanej dokumentácie. Kusovou aj sériovou výrobou, obrábaním všetkých typov materiálov vrátane povrchových úprav.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Murárstvo

Murárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Rekonštrukcia kúpeľní. Obklady a dlažby všetkého druhu, omietkárske práce.

Hlavnou činnosťou je ťažba a spracovanie dreva. Dodávame štiepané driev. Vykupujeme drevo. - zaisťujeme individuálne výrub stromov - vykonávame práce s motorovou pílou a krovinorezom - prevedieme upratovanie Vašich záhrad aj s odvozom lístia - vieme všetky tesárske práce - disponujeme vlastnými vozidlami a zaisťujeme tak aj ...

Inštalatérske, kúrenárske, zámočnícke práce.

Ponúkame: - montáž domu na stavenisku - hrubá stavba dokončená do 60 dní - dodávka a montáž odborných profesií (voda, kanalizácia, vykurovanie, elektroinštalácia) - prevedenie obkladov a dlažieb, pokládka podláh - inštalácia a montáž interiéru - dokončovacie práce - vonkajšie dokončovacie práce - odovzdanie stavby zákazníkovi do 120 dní ...