Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Píla - výkup dreva, porez dreva na zákazku. Porez guľatiny podľa vašich požiadaviek na rámovej píle RP 500 od KPS Mor. Budějovice, pásovej píle CTR 700 od Pilous Pásové píly s.r.o. Ďalej používame rozmietacie, sámovací a skracovacie píly. Sušenie dreva. Sušíme v modernej sušiarni od spoločnosti Muhlbock s kapacitou 120 ...

Staveb nej práce. Murárstvo. Zámočníctvo. Autodoprava s hydraulickou rukou.

truhlářství: -zabýváme sa zákazkami ako sú kuchyne, vstavané skrine, kancelársky nábytok atď.

Výroba, servis: - samoregulačná technológia vykurovacími káblami. Domové aj priemyselné vykurovanie, ohrevy, temperácia. Projekcia, dodávka, montáž, revízia.

Firma Antonín Simerský so sídlom vo Veselí nad Moravou v okrese Hodonín sa zaoberá realizáciou zliatinových podláh podľa vhodnosti použitia a tiež podľa požiadaviek zákazníka. Svojim zákazníkom ponúkame liate podlahy: ANHYLEVEL - liata zmes na báze síranu vápenatého (anhydritu). Je to najčastejšie používaný anhydritový materiál pre ...

práca: - elektroinštalačné - elektromontáže. oprava: - elektromotory - elektrické náradie.

Elektroinštalácia pre domácnosti, malé a stredné firmy. Inštalácia smart home - napojenie elektronických komponentov v domácnosti na mobilné telefóny a realizácia ozvučenia na mieru. Vykonávam rýchle rekonštrukcie elektroinštalácie. Inštalácia LED pásikov a svietidiel.

Rekonštrukcia domov, bytov a bytových jadier v Třebíči a okolí. Sadrokartonárske práce - zníženie stropu, predel miestnosti a pod. Strojné štukové omietky, obkladačské práce, murovanie a omietanie. Hydroizolácia stavieb a stavebných konštrukcií.

Stolárske práce Kompletná realizácia - výstavy - veľtrhy Stavebná činnosť Inštalácia - obrazy

Frézovanie na portálovej frézke FP20. Frézovanie ocele, liatiny, hliníka. vyfrézovanie drážok, osadenie, T drážok. Opracovanie zváraných konštrukcií. Na manipuláciu s predmetmi na obrábanie je k dispozícii 10t žeriav. vykonávame hrubovanie povrchu.

priemyselné elektroinštalácie osvetlenie Návrhy a montáže hromozvodov a uzemnenia Pripájanie technologických zariadení rekonštrukcia elektrorozvodov Elektronické zabezpečenie objektov slaboprúdové rozvody revízna činnosť