Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Ponúkame voľnú kapacitu na vertikálnom frézovacom centre s automatickou výmenou nástroja pre kusovú aj malosériovú výrobu. Všetky 3 osi plne riadené v rozsahu obrábania d 762, š 406, v 505 mm. Centrum je vďaka svojej modernej technológii, ktorá zaručuje vysoký výkon, vhodné aj na sériovú výrobu. Stroj je vhodný aj pre glavírovacie operácie. ...

Činnosť: - umelecké kováčstvo - zámočníctvo

Stavebné práce: -stavby na kľúč -rekonštrukcia -demolácia. HSV: -zemné práce -základy -zvislé a vodorovné konštrukcie -sadrokartónové konštrukcie -omietky, úpravy povrchov. PSV: -izolácia -tesárske konštrukcie, montáž a opravy krovov -pokrývačské a klampiarske práce -ZTI vodovody a kanalizácie -vykurovanie, rozvody ...

Sklenárstvo - sklenárske práce. Veľkoobchod, e-shop - potreby a náradie pre sklenárov a rámárov.

Klampiarske a pokrývačské práce - izolácia striech - práca vo výškach.

Montá, demontáž: - oceľové konštrukcie - priemyselné technológie - zváranie - zámočnícke práce

Služby: -rezanie, vŕtanie všetkých stavebných materiálov diamantovými nástrojmi. Vŕtanie: -všetky stavebné materiály vrátane železobetónu -prestupy pre káble -prestupy pre potrubie apod. Rezanie: -asfaltu -železobetónových podláh (železobetónové podlahy) -betónových vozoviek (betónové komunikácie, cesty, cesty) -dilatačných ...

Strojárska výroba: - CNC delenie materiálu laserom, CNC ohraňovanie - zakružovanie - zváranie - obrábanie - zámočníctvo

Práca: - murárske - zatepľovanie fasád - maliarske práce - sadrokartonárske - obkladačské

Stavebné práce: - murárske práce - maliarske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia bytov - búracie práce Hodinový manžel.

Stolárstvo. Výroba kuchýň, kuchynské linky, vstavané skrine, nábytok, výroba detského a študentského nábytku na mieru a taktiež zákazkový nábytok pre kancelárie.

- montované nízkoenergetické rodinné domy (drevostavby) - rekonštrukcia rekreačných objektov - rekonštrukcia bytov, kúpeľní a bytových jadier - podkrovné vstavby - montáže sadrokartónu - dlažby a obklady - zateplené fasády - elektromontážne práce Všetky tieto služby firma zaisťuje vrátane projektovej dokumentácie.

Tesárstvo - výmena strešných krytín a výstavba nových striech.

Kamenárske práce kuchyne, stoly, fontány - kompletný servis od návrhu po montáž.

Služby: - mapové podklady, - geodetické práce vo výstavbe, - určenie bodov pomocou GPS, - geodetické práce pre kataster nehnuteľností. Predaj: - nivelačné prístroje a zostavy, - ručné laserové diaľkomery, - nivelačné, rotačné a potrubné lasery, - ostatné príslušenstvo.

Činnosť: -zámočnícka výroba -zváranie MIG* -zváranie brán a dverí (kov*, plech, výdreva) -opravy a výroba nástrojov a súčastí zemných strojov -rezanie, vŕtanie, ohýbanie -zváranie konštrukcií.

Služby: -geodetické a kartografické práce -letecká fotogrammetria -ortofotomapy -3D vizualizácia, animácia krajiny -výkon banskej činnosti -MISYS, GIS, pasportizácia.

Služby: - jadrové vŕtanie betónu - diamantové rezanie betónu a železobetónu.

Intuitívna astrológia - astrohry. Kurzy - REIKI - škola intuície - intuitívny astrológiaseminár - rodinné konštelácie.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - opravy historických a pamiatkovo chránených objektov - tepelné izolácie - projektová a inžinierska činnosť - zemné práce.

Povrchová úprava kovov - ručné brúsenie a leštenie - leštenie v práškovom automate. Kompletizácia vodovodných armatúr. Montáž vzduchotechnického potrubia a klimatizačných jednotiek. Ubytovacie služby - ubytovňa.

Práca: -maliarske a natieračské -upratovacie služby -protipožiarne nátery -podlahové systémy -zatepľovanie fasád