Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Dodávky elektronických zabezpečovacích a protipožiarnych systémov a elektrických silnoprúdových a slaboprúdových zariadení a rozvodov.

Stolárstvo. Práca: -truhlárske -zákazkové stolárstvo -stavebné aj bytové stolárstvo -kuchyne, vstavané skrine, spálne -detské izby, bytové doplnky -špaletové okná -dvere vchodové, interiérové.

Montáž - osvetlenie Elektrikárske prácerekonštrukcia - domové rozvádzače Rekonštrukcia - kuchyňa Sadrokartonárske práce

Zákazková výroba nábytku: - kuchyňa - vstavané skrine - detské a obývacie izby - spálňa - kancelársky nábytok.

Drevovýroba. Nábytkové a stavebné stolárstvo. Stavebné práce: - stavby na kľúč

Revízia elektrických zariadení Praha a okolia. Revízny technik.

Vykonávame: - rekonštrukcia a údržba pamiatkových objektov - priemyselné stavby - bytové a občianske stavby - pozemné a inžinierske stavby - zatepľovanie stavieb.

Stavebné práce: - sanácia betónových konštrukcií - nátery oceľových konštrukcií - jadrové vŕtanie betónu

Práca: - kúrenárske - plynárske - vodoinštalačný - Vodo, Topo, Plyn

Hydrogeologický prieskum - sanačný prieskum - environmentálny monitoring - monitoring skalných masívov. Inžinierska činnosť vo výstavbe.

Elektroinštalačné práce a elektrorevízie.

Komplexné riešenie vodoinštalácií, kúrenárskych a plynárskych prác v rodinných aj obytných domoch.

Projekcia vykurovania, plyn, chladenie, vzduchotechnika, kotolne a zdroje tepla.

Dámske krajčírstvo, šitie: - dámske odevy

Služby: - návrh, realizácia záhrad, - údržba verejnej zelene. - upratovacie, - zimná údržba chodníkov, komunikácií, - zemné, výkopové, terénne úpravy.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynský nábytok

Práca: - elektroinštalačný Montáž: - sekcionálne garážové vráta - vjazdové brány

Čalúnické služby: - opravy a čalúnenie klasickým aj novodobým spôsobom - autočalúnnictvo - reštaurovanie klasického nábytku - výroba zdravotných matracov na mieru - tepelné, zvukové a estetické izolácie a čalúnenie dverí - dodanie a montáž zhrňovacích stien a dverí - opravy autoplachiet - veľký výber tuzemských i zahraničných materiálov ...

Nákladná autodoprava. Stavebná činnosť - priemyselné stavby - bytová výstavba - demolácia - zemné práce. Projekcia a inžinierska činnosť.