Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Klampiarstvo a pokrývačstvo - montáž a opravy striech.

Výroba a opravy strojov - jednoúčelové stroje. Zámočnícke práce. Elektroinštalačné práce. Dodávky dielov priemyselná automatizácia. Programovanie.

Stavebná firma: - drevostavby - strechy - podkrovné domy - odstraňovanie stavieb.

Vyrábame komponenty, komplexné moduly a systémy pre interiér vozidla a motorovú časť, ako aj proti tepelné štíty a obloženia spodku vozidiel. K hlavným zákazníkom spoločnosti patria najväčší svetoví výrobcovia automobilov na hlavných trhoch, ako je Európa, Severná Amerika, Južná Amerika a Ázia. Služby: - nástrojárstvo - obrábačstvo - ...

Tvárnenie kovov, lisovanie - zámočnícka výroba - lisovanie, profilovanie a omietanie.

Podlahové štúdio. Veľkoobchod, maloobchod, pokládka: - podlahové krytiny Práca: - podlahárske

Revízia, skúšky: -elektrické zariadenia

Lešenárske a tesárske práce - prenájom a montáž lešenia - rekonštrukcia krovov - pergoly, altány.

Služby-izolácia: -plochých striech -balkónov, terás -záhradných jazierok: -okrasných aj kúpacích -spodná izolácia proti vzlínavej a tlakovej vode -protiradónové spodné izolácie -zváranie plachiet z PVC fólie -retenčné nádrže -bazény -záchytné a odpadové nádrže: -voda, chemikálie, ropné látky, poľnohospodárske produkty.

Výroba, montáž, oprava, servis: - technologické celky energetiky, chemického a vodohospodárskeho priemyslu Zváranie

Stavebná činnosť - zateplenie rodinných a panelových domov - zemné a výkopové práce - pokládka dlažby (zámková, interiérová) - rekonštrukcia (interiéry, exteriéry, na kľúč).

Kompletná rekonštrukcia a opravy striech - tesárske práce - pokrývačské práce - demolácie a búracie práce - výstavba záhradných domčekov.

Služby: - brúsenie, renovácia parkety a drevené podlahy

Vykonávame: - vykonávanie stavieb vrátane ich zmien a udržiavacích prác na nich - montáže, opravy, údržba a revízia vyhradených elektrických zariadení - výroba rozvádzačov NN a batérií, káblov a vodičov - projektovanie elektrických zariadení - predaj tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj - prenájom a požičiavanie vecí ...

Služby: - geológ - konzultácie, poradenstvo - meranie radónu - geotechnické skúšky zemín.

Ponúkame Vám kvalitné prevedenie zateplenia fasád rodinných a bytových domov, povrchové úpravy exteriéru aj interiérov, realizácia štruktúrovaných a mozaikových omietok a renovácia zatepľovacích systémov.

Naše služby: - špecializovaná predajňa kľúčov a zámkov - montáž zámkov a žalúzií - zámočnícka výroba, montážne práce - núdzové otváranie dverí - výroba kľúčov podľa zámkov a autozámkov.

Činnosť: - zemné a výkopové práce - prípravné práce pre stavby - montáže pletív a plotov - zámková dlažba - búracie práce Pobočka: Plzenská 41, 360 01 Karlove Vary

Odvoz sutiny a odpadu. Demolačné činnosť. Výkopové práce.

Konečná povrchová úprava galvanickým pokovovaním oceľových dielov a iných legovaných ocelí či komponentov (liatiny, atď.) Úprava nekovových materiálov: - meď - mosadz - hliník. Pokovanie, leštenie pružinového a planžetového materiálu.