Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

VN machinery, s.r.o. Kovovýroba, zámočníctvo. Brno, Brno vidiek. Výroba z nerezu, zváranie nerezu, nerezu. Výroba - nerezové komponenty pre stroje a zariadenia, jednoúčelové stroje. Výroba oceľovej konštrukcie (oceľových konštrukcií). STROJNÉ ZÁMOČNÍCTVO. -zvárané strojné súčasti -skelety a opláštenie strojov -výroba foriem -spracovanie ...

Výroba a montáž oceľových konštrukcií Montáž strojného zariadenia Potrubárske a zváracie práce

Služby: -rozvody kabeláže -elektroinštalácií -servis elektronických zariadení -telefónne ústredne -dodávky priemyselných meracích systémov -meranie a rozúčtovanie nákladov na teplo a vodu -služby v oblasti marketingu

Stolárstvo. Výroba na zákazku - kuchyňa - vstavané skrine.

Veľkoobchod, maloobchod - regionálne zastúpenie firiem Tollens, Stachema Kolín, Baumit, Remmers, OIKOS. Miešacie a pigmentovacie zariadenia: - tónovanie a miešanie Vami vybraných odtieňov fasádnych farieb a omietok na počkanie aj podľa dodaných vzorkovníc. Čistenie a nátery fasád, maľby interiérov, dekoratívnej techniky, tapetovania, ...

Stavebno stolárska výroba. Kompletná realizácia interiérov. Výroba, predaj: - interiérové dvere a zárubne. Dýhovanie plošných materiálov a zosadzovanie dyhy.

Výroba a predaj: - konštrukčné a upínacie systémy - súčasti pre bleskozvody. Kovoobrábanie. Spracovanie plechov vrátane povrchovej úpravy.

Čistenie, opravy studní. Kopanie studní. Rekonštrukcia a opravy starých studní. Zameranie vodných zdrojov.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Predaj, dodávka, montáž: - solárne systémy, panely a sety - plynové kotly, akumulačné nádrže, tepelné čerpadlá, rekuperácia, regulácia, podlahové kúrenie. Výmeny kotlov na tuhé palivá z kotlíkovej dotácie.

Predaj, montáž, servis: -garážové a priemyselné vráta -automatické dvere -strešné okná -bezpečnostná fólia -automatické brány -autofólia. Autoservis. Pneuservis. Strechy: -šindle, krytiny -klampiarske práce.

Projektovanie elektrických zariadení do napätia 1000 V - elektrotechnická projektová dokumentácia.

- kompletná realizácia stavieb - rekonštrukcia a opravy - zateplenie fasád, sadrokartóny.

Murárske, zatepľovacie a obkladačské práce. Renovácia kúpeľní.

Práca: -plynoinštalačný -kúrenárske -vodoinštalačný

Služby: -autodoprava -zemné práce -odťahová služba

Remeselnícke práce: - elektroinštalácia, revízia objektov, domov, bleskozvodov, elektrospotrebičov do 1 000V.

Stavebná činnosť: - rodinné a obytné domy, ich opravy a rekonštrukcie - podlahárske práce - murárske práce - obkladačské práce - kúrenárske práce.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa na mieru

Remeslá, služby - povrchové úpravy - zváračské práce Výroba - kotly, reaktory a nádoby pre chemický, farmaceutický a potravinársky priemysel

Remeslá: -izolácia -zemné práce -murárske práce -klampiarske práce -pokrývačské práce -zámočnícke práce

Zámočnícka firma. Výroba, obrábanie kovových súčastí. Delenie materiálu vodným lúčom.

Práca: - stavebná činnosť - zatepľovanie budov - priemyselné izolácie - protihlukové opatrenia.