Výsadba, údržba, ťažba a následné spracovanie dreva patrí do kompetencií vlastníkov lesov a spravujúcich spolkov, ktoré realizujú ťažbu drevín a ich spracovanie na kusové či vykurovacie drevo. Ďalej ponúka úpravu mestských porastov a ošetrenie stromčekov

Píla. Výroba, predaj: - rezivo, guľatina, drevo. - stolárske, stavebné rezivo - ťažobná činnosť, ťažba dreva.

Služby v odbore lesníctvo, údržby zelene, spracovanie biomasy - ťažba dreva - výrub stromov - predaj palivového dreva - drvenie a štiepkovanie.

Ťažba dreva. Odstraňovanie odpadov. Predaj: - drevené obaly - pilárske výrobky. Lesníctvo.

Činnosť: - orezy stromov - podkôrnikové ťažby - frézovanie pňov - štiepkovanie.

Služby - projektovanie záhrad - terénne úpravy - údržba zelene - výrub stromov - ťažba a približovanie dreva - zimná údržba komunikácií - zavlažovanie - stavba a montáž plotov a oplotenia.

Pán Richard Bartoň sa zaoberá poskytovaním služieb v oblasti lesného hospodárstva, poľnými prácami, traktorovú dopravou, pluhováním ciest, rizikovým výrubom stromov a tiež kosením trávnatých plôch. Ďalej u nás môžete zakúpiť stavebné rezivo. Naša firma sa nachádza v obci Hodslavice v okrese Nový Jičín. Služby, práce: - ťažba a približovanie ...

Ťažba, predaj, spracovanie: - drevo.

Všetky práce pestovateľské a ťažobné činnosti. predaj: - široký sortiment poľovníckych doplnkov - uniformy - pracovné odevy - rukavice - pracovná obuv - ochranné pomôcky pre lesnícky prevádzku - drobné remeselnícke a záhradné náradie.

Výškové práce za pomocou horolezeckej techniky na ťažko prístupných a rizikových miestach. služby: - nátery striech a všetky opravy pred nátermi - opravy, čistenie a nátery odkvapov a žľabov - čistenie okien na výškových budovách - nátery silážnych veží a všetky súvisiace práce - čistenie hál - nátery stĺpov elektrického vedenia VN, NN, ...

Údržba zelene: - kosenie trávnikov (parkových i ruderálnych) - zakladanie trávnikov - prevzdušňovanie trávnikov - orez a tvarovanie živých plotov - orezy a výrub stromov - frézovanie pňov - drvenie a štiepkovanie vetví - výsadba stromov a kríkov.

poľnohospodárska činnosť - lisovanie sena, slamy, senáže do okrúhlych balíkov - balenie senáže do okrúhlych balíkov - predaj sena, slamy i senáže - približovanie a ťažba dreva.

Lesnícka činnosť: - Ťažba a približovanie dreva - rastové činnosť - sadové úpravy - likvidácia drevnej hmoty - štiepkovanie drevného odpadu - likvidácia klestu a krovín - frézovanie pňov

Lesníctvo. Ťažba dreva. Predaj: - drevo.

Služby - ťažba dreva - lesníctvo

Ťažba a približovanie dreva - koňmi aj lesnou technikou, traktorom. Lesné hospodárstvo, lesnícka činnosť.

Služby: - lesnícka činnosť - ťažobné a pestovateľské práce - výsadba a údržba zelene - nákup a predaj dreva

Predaj - drevo Výroba - rezivo Ťažba dreva Lesníctvo Poľnohospodárstvo Poľovníctvo Včelárstvo

Služby: - lesníctvo - záhradné, parkové a sadové úpravy - výsadba zelene - pestovateľská a ochranná činnosť lesa - ťažba lesných porastov - poskytovanie služieb v poľovníctve - výrezy porastov pod elektrovodmi - rizikové výrub stromov.