Chcete začať pestovať alebo šľachtiť rastliny? Zakúpte si potrebné semená, osivá alebo rovno kvety. Pre efektívnejšie výsledky je dobré si okrem záhradkárskych potrieb zaobstarať aj vhodné hnojivá a postreky, ktoré podporujú vývoj rastlín a chránia ich.

Veľkoobchod: -pesticídy -poľnohospodárske komodity -hnojivá. Maloobchod, predaj: -hospodárske a záhradnícke potreby náradie, osiva, prútený tovar kŕmne zmesi -krmivá pre zvieratá -chemické prípravky na ochranu rastlín -záhradnícke substráty a hnojivá -záhradný nábytok, vonkajšie krby -skleníky, domáce potreby. Poradenská činnosť pre ...

Záhradníctvo, kvetinárstvo. E-shop, maloobchod, predaj: - rozvoz kvetov, kytíc do domu, donáška kvetov do domu - rezané, črepníkové kvety, sadenice - okrasné a ovocné stromy, kríky - sadenice, semená, cibuľoviny - hnojivá.

Naša spoločnosť vznikla v roku 2004, nadviazali sme na činnosť spoločnosti ZEPOL osivá, s. r. o. V roku 2008 sme rozšírili naše služby o maloobchod so záhradkárskymi a chovateľskými potrebami, dekoratívnu výrobu pre záhrady, výstavbu záhradných jazierok a predaj ekologických peliet a brikiet. Naša hlavná činnosť je úprava osiva a merkantilov po ...

Výroba, predaj: -umelé kvety, stromčeky -bonsaje -dekorácia interiérov. Maloobchod, predaj: -kvety, kvetinárstvo -darčekové predmety, tovar -darčeky.

Semenárstvo. Predaj konopných semienok: - Autoflowering Seeds - samonakvétacie semená - Feminized Seeds - feminizované semená - Fast Version, Fast Flowering, Early Version - zrýchlená verzia feminizovaných semien - Regular Seeds - bežné semienka - CBD Seeds - medical verzia.

Výskumný ústav lesného hospodárstva a poľovníctva, v. V. I. Ktorého zriaďovateľom je Ministerstvo pôdohospodárstva SR rieši vedecko-výskumné projekty v odvetví lesného hospodárstva a poľovníctva a účasť pri zavádzaní výsledkov do praxe. Jeho ďalšou činnosťou je tiež zabezpečovaní expertných a poradenských služieb pre štátnu správu a vlastníkmi ...

Záhradníctvo u žihľavy. predaj: - izbové rastliny - rastliny okrasné listom - rastliny okrasné kvetom - svadobné kytice - kvety, kvety na auto - kvety pre mamičku, pre babičku.

Internetový predaj tradičných i netradičných druhov semien: - naklíčené semená exotických rastlín - aromatické rastliny - vodné rastliny - palmy - okrasné trávy.

Maloobchodný predaj: -květiny -vázání kytíc a vencov.

Šľachtenie, produkcia, predaj: - osiva zeleniny, kvetov, liečivých a aromatických rastlín - šľachtenie osív zeleniny, liečivých odrôd a aromatických rastlín.

Šľachtenie, výroba, dodávka a predaj: - osivá (osivo) lucerny siatej, vičenca, lúčnej aj plazivej ďateliny, kŕmneho kelu, mätonohu jednoročného aj vytrvalého, bôľhoja lekárskeho - osivá (semená, semeno) ostatných technických tráv aj ďatelinotrávnej miešanky pre najrôznejšie použitie - osivá viac ako 25 druhov liečivých rastlín - výpestky ...

Lukaz, s.r.o. zaisťuje požičovňu áut. Dodávajú stavebné stroje všetkých typov, kamióny, autobusy a ostatnú techniku.