Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Ekologický poľnohospodársky podnik. Výroba - ekologická: -ovocnárska, ovocinárstvo: -bioprodukty: -broskyne, jablká, hrušky, marhule. Sady Netčice. Výroba: -nábytok. Sídlo: - Kroměříž, Březinova 2655/3.

Predaj potrieb pre záhradu, sadenice a okrasné kríky. Špecializujeme sa na pohrebné vence a kytice.

Záhradníctvo. Záhradnícke práce a služby. Výroba, maloobchod, predaj: -rezané kvety -sortiment črepníkových a balkónových kvetov -16 druhov byliniek Služby: -väzba kvetov: -smútočné, darčekové, svadobné.

Predaj: -osivá, hnojivá, kŕmne zmesi Služby, práce: -záhradnícke.

Jazdecké a chovateľské potreby. MO, predaj: -sedlá, deky, podložky, uzdy, ohlávky, vodítka, viazačky -ostrohy, biče, zubadlá, strmene... -vybavenie stajní a ohrád -odevy a výstroj pre jazdcov -krmivá -vitamíny.

Jazdecký klub. Jazdecký krúžok a výučba jazdy na koňoch.

Ranč. Ubytovanie v penzióne: - všetky izby, sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, TV so satelitom a WiFi - apartmány s vlastnou kuchynkou s indukčnou varnou doskou, chladničkou a mikrovlnou rúrou. Pre ubytovaných voľne prístupné wellness s fínskou saunou, vírivkou a malou posilňovňou. Štýlová nefajčiarska reštaurácia s kapacitou 40 ...

Sklad dreva. Predaj: -drevo. Služby: -lesníctvo: -zalesnenie -doprava dreva -krajinárske: -zakladanie remíz, biokoridorov a biocentier -ozeleňovanie, starostlivosť o zeleň a remízy -verejná zeleň: -rizikové výrub, arboristika -výsadba okrasnej zelene -trávnikárstvo -likvidácia pňov -štiepkovanie.

Služby: -orez a výrub stromov -rizikové výrub -frézovanie pňov -drvenie vetiev...

Obchodné semenárske stredisko. Predaj, zabezpečenie: -osiva -obilniny -ozimná repka (repky) -najžiadanejšie odrody ozimných plodín (ozimné plodiny) Poradenstvo: -pri výbere najvhodnejších odrôd a ich pestovanie.

Lesnícka činnosť a drevoobchod: - palivové drevo - štiepané polienka - rovnané drevo