Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Poskytovanie technických služieb Hostinská činnosť Murárstvo Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Špecializovaný zverimex v Holešove s predajom chovateľských potrieb vašich domácich miláčikov, ale aj hospodárskych zvieratiek. Predaj, rozvoz Holešov a okolie zadarmo: - krmivo pre psy, hlodavce, mačky, plazy, papagáje, rybičky akváriové a jazierkové, vonkajšie vtáčiky a samozrejmosťou je aj krmivo pre králiky, nosnice, kurice, brojlery, ...

Predaj: - záhradkárske potreby (hnojivá, .osivá, pesticídy) - chovateľské potreby (krmivá, napájačky, náradie) - jazdecké potreby (bezpečnostné helmy, vesty, ohlavy, bičíky) - pracovné odevy, obuv, rukavice.

Poľnohospodárska výroba: - pestovanie zeleniny - český cesnak - cibuľa - zemiaky.

Predaj krmiva a výživy pre hospodárske zvieratá: pre teľatá, dojnice, prasiatka, prasnice, kone, atď., stajňové dezinfekčné prostriedky: dezinfekcia pred dojením a po dojení, stajňové a chovateľské potreby.

chov: - ovce - mäsové plemeno oviec SUFFOLK. Pestovanie: - ovocný sad s krajovými odrodami jabloní, hrušiek, trniek, oskoruší. Predaj: - kozie syry - vlašské orechy v BIO kvalite - jablká v BIO kvalite.

Pestovanie a predaj vianočných stromčekov. Poradenstvo pri pestovaní vianočných stromčekov. Projektovanie a realizácia záhrad. Údržba zelene. Odborný hospodár pre súkromné lesy. Predaj sadeníc drevín a okrasných stromčekov.

Služby - nakladanie s odpadmi - včelárstvo - predaj včelích prúktov, med, medovina a.j. - poľnohospodárske služby - zimí údržba komunikácií.

Nakladanie s odpadmi. Obchodná činnosť. Prenájom nehnuteľností. Služby pre rastlinnú a živočíšnu výrobu.

Lesníctvo. Služby: - pestovanie lesných drevín - ťažba dreva. Arborétum Vsetín. Horská chata Nivka.

Biofarma s chovom kráv plemena Jersey a východofrískych oviec, a mliekarňou zaoberajúcou sa spracovaním vlastnej produkcie.

Chovateľská stanica: - psov. Služby: - strihanie a úprava psov.

Maloobchod, predaj: -zvieratá pre záujmové chovy: -Uhorské Hradiště, Štěpnická 1049.

Biofarma - chov domácich zvierat. Ubytovanie v apartmánoch.

Ekofarma v obci Lípa pri Zlíne ponúka na predaj biomaso z vlastného chovu - jahňacie, baranie mäso. Prevádzkujeme ekojatka. Dodávame mäso predovšetkým v regióne Zlínsky kraj. Sme držitelia certifikátu ekologické poľnohospodárstvo. Poľnohospodárska farma, výroba: - chov hovädzieho dobytka plemena Limousine, HighLand - chov oviec plemena ...

Lesníctvo, údržba zelene. Vykonávame frézovanie pňov, drvenie klestu, prípravu pôdy, kosenie trávnatých porastov a likvidáciu porastov.

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná - živočíšna. Predaj: - poľnohospodárske výrobky.

Pobočka. Pokusný včelín. Plemenitba kraňské včely.

Pestiereň, pestovanie: -akváriových ryby: -skalári, tlamovci, terčovci, pancierovci, panciernici. Veľkoobchod, predaj: -výpočtová technika: -počítače -tlačiarne -mobilné telefóny -všetko príslušenstvo -domáce elektrospotrebiče (všetky) -možnosť splátkového predaja. Správa: -počítačové siete.

Fajn krmiva Rakúšan. Predaj, rozvoz, e-shop: -kvalitné a overené krmivo -suché krmivo -maškrty, konzervy, granule -chovateľské potreby pre psov. Služby: -výcvik psov -chovateľské služby.