Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Záhradníctvo, zásielková služba, predaj: - keramika, knihy, záhradnícke náradie, rastliny. Rady so založením a úpravou záhrad. Objednávkové oddelenie: - telefónne číslo: 327314982.

Nákup a predaj poľnohospodárskych komodít - obilniny, olejniny, kukurica Distribúcia - nákup a predaj - krmivá, kŕmne doplnky a kŕmne aditíva Kompletný sanitačný a dezinfekčný program pre chov hovädzieho dobytka, ošípaných a hydiny - poradenská činnosť v oblasti chovu hovädzieho dobytka, ošípaných a hydiny - poradenská činnosť ...

Minerály pre chemický priemysel, hnojivá, soľ Predaj, distribúcia - potravinárska soľ Predaj, distribúcia - posypová soľ Predaj, distribúcia - soľ na poľnohospodárske účely

Pestiereň ovocia a zeleniny. Dodávanie ovocia na výrobu dojčenských výživ. Máme pre Vás pripravené - čerešne, višne, broskyne a jablká aj na muštovanie a pálenie.

Hľadáte miesto, kde nakúpite kvalitné a čerstvé ovocie či produkty rastlinnej výroby? Obráťte sa na nás! Pestujeme a predávame ovocie - jablká, hrušky, broskyne, čerešne, višne, slivky, ryngle a taktiež produkty rastlinnej výroby, ako je pšenica, kukurica a repka. Sme jedným z mála pestovateľov, ktorý môže svojim zákazníkom ponúknuť ...

Chovateľská stanica IRISH ANGEL: -slovenský teriér

Veľkoochod: - poľnohospodárske komodity, - obilniny, - olejniny, - kŕmne zmesi.

Ponúka: -prechádzky na koňoch -víkendové pobyty -letné jazdecké tábory -ustajnenie koní -výcvik koní -tréning jazdcov -jazdecký oddiel.

Predaj hnojív a agrochemikálií. Predaj uhlia a piesku. Ťažba a predaj bieleho dolomitického vápenca. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Špecializovaný predaj zváracej techniky (komplexný sortiment). Pneumatiky všetkých rozmerov a typov. Náhradné diely ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobatérie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Poľnohospodárske potreby, ochranné pomôcky. Úplný sortiment hnojív a pesticídov.

Hnojenie a ochrana rastlín. Predaj hnojív a agrochemikálií. Poľnohospodárske laboratórium - rozbory vody, pôd, rastlín. Predaj uhlia, piesku a nafty. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Služby v lesníctve: -správa lesov -prenájom lesov -výkup dreva -pestovateľské a ťažobné práce -výkup pozemkov -zmena štruktúry poľnohospodárskych plôch zalesnením. Píla, drevovýroba (Píla Štípoklasy): - Štípoklasy 60, Kutna Hora tel. 777 266 702 email: pila.stipoklasy@tiscali.cz.

Výkrm, chov, odchov, predaj: - brojlerové kurčatá, brojleri.

Veľkoobchodný predaj: - poľnohospodárska chémia - prostriedky na ochranu rastlín.