Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Firma sa zaoberá dovozom a predajom prípravkov na ochranu rastlín

Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, rybnikárstvo, lesníctvo a poľovníctvo, výrub stromov. Prípravné a dokončovacie práce stavebné.

E-shop - záhradná technika - lesná technika - náhradné diely na záhradnú a lesnú techniku (motory, pneumatiky, kolesá) - lesné náradie - oleje, mazivá - náradie - ochranné pracovné odevy a pomôcky - krmiva a chovateľské potreby.

Predajňa hospodárskych potrieb Veronika Hucková ponúka široký sortiment tovaru pre chovateľov, kutilov a záhradkárov. V našej predajni nájdete krmivo pre hospodárske zvieratá, minerálne lizy, záhradné náčinie, hnojivá aj postreky proti hubovým chorobám. Hospodárske potreby, maloobchod, predaj: - krmivá pre sliepky, králiky, mladé sliepky, ...

Záhradníctvo - údržba záhrad - vysádzanie kvetináčov a truhlíkov - predaj rastlín, cibuľovín, osiva, zahradnckých potrieb.

Lesnícka činnosť: - pestovateľské práce - obnova lesa - prebierky, tvarového vyvetvovania - správa lesa - nákup, predaj dreva.

činnosť: - rastlinná a živočíšna výroba - chov kráv - pestovanie ozimnej pšenice a repky olejnej

Predaj, e-shop: - chovateľské potreby - krmivá

činnosť: - rastlinná a živočíšna výroba - chov dobytka - nákladná autodoprava - zemné práce prevádzka: - automaty na mlieko - mlékomaty

predaj - okrasné rastliny, trvalky, skalničky pestovanie okrasných rastlín

Biofarma: - rastlinná, živočíšna výroba. statky: - Mlékovice, Doubravčany, Volárna.

Distribúcia, predaj - poľné zelenina - zemiaky - cibuľa - obilniny. Člen skupiny zóne voľného obchodu Group.

služby - súkromné rybárčenie - rybolov - súkromný rybársky revír Rybník Domousnice.

Záhradníctvo - služby pre rodinné záhrady, mestskú zeleň - rastliny, stromy, živé ploty. služby - návrhy záhrad - realizácia a výsadba zelene.

Chovateľská stanica - chov anatolského pastierskeho psa.

Chov a predaj zvierat: - korytnačky - plazy - vtáky - jaštery, gekón E-shop: - chovateľské potreby - teraristika

Chovateľská stanica BENNABET - chov nemeckých dog.

činnosť: - návrh, realizácia, údržba záhrad - výrub stromov, frézovanie pňov. Záhradníctvo: - krasne stromy, jahličnany - trvalky.

Záhradnícke práce: -návrhy a tvorba: záhrady, parky, jazierka, vodné toky -ošetřování, údržba a výrub: zeleň, stromy -rekultivace trávnikov.

Poľnohospodárske družstvo Mořina sa zaoberá rastlinnou a živočíšnou výrobou. V súčasnej dobe naše družstvo hospodári na cca 7 000 ha plochy. Medzi hlavné plodiny, ktoré pestujeme patria obilniny, mak a repka. Ďalej sa zameriavame na chov hovädzieho dobytka vo veľkokapacitných kravínoch v Kozolupy a v Litni. Disponujeme tiež vlastné miešarne ...