Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Služby: - záhradníctvo - kvetinárstvo

Okrasná škôlka, záhradníctvo. Pestovanie, predaj: - okrasné dreviny, stromčeky, kríky (listnaté, ihličnaté), ihličnany - pnúce, vresoviskové ruže. Projekcia, realizácia: - sadové úpravy - rodinné záhrady - výsadba drevín - údržba všetkých priestranstiev.

Lesná škôlka, pestovanie: - vyrastené stromy - vianočné stromčeky - okrasná škôlka

Práca: - zemné a výkopové práce (traktorbager JCB) - zimná údržba komunikácií Služby v poľnohospodárstve: - poľnohospodárske práce - kombajnový úrodu

Copywriting alebo písanie reklamných textov: texty pre web, PR články, tlačové správy, texty pre Facebook, e-shopy, email marketing, názvy a slogany, kreatívne preklady. Vzdelanie, 7 rokov praxe a referencie: Na voľnej nohe, CrystalMails, HUGO BOSS, Acronis ai.

stajňa: - výuka jazdy na koni - chov, výcvik, predaj športových koní - jazdecký klub - ubytovanie, penzión - tábory s koňmi - organizovanie podujatí.

činnosť: - ovocná škôlka E-shop: - ovocné stromy, stromčeky - ríbezle, egreše, maliny - černice, jahody - brusnice.

Jazdiareň: -výučba jazdy na koni. Ubytovanie. Reštaurácia. Prevádzková doba: -Po-Nie 11-20 -jazdiareň 9-11;14-17 Mimo sezónu jazdiareň Po-Pi, inokedy po dohode.

Jazdecký klub Stajňa Newport, ktorý vedie Slavomír Žilinský v Dolní Domaslavice, neďaleko Žermanickej a Těrlicko priehrady, Vám poskytne výučbu jazdy na koňoch. Poskytujú tiež ubytovanie, ktoré je ideálne pre milovníkov nielen krásne prírody, ale aj koní. Ďalej organizujú rodinné oslavy či firemné akcie, kde Vám zabezpečí masáže, jazdy na ...

Ťažba dreva Pestovanie, predaj, internetový obchod, eshop: - vianočné stromčeky. Plantáž vianočných stromčekov.

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná (obilniny, mak, repka) - živočíšna (chov hovädzieho dobytka, dojníc, ošípaných) - mlieko.

Píla. Výroba, predaj: - rezivo, guľatina, drevo. - stolárske, stavebné rezivo - ťažobná činnosť, ťažba dreva.