Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Naša firma sa zaoberá zeleninovou a kvetinovou sadbou. Ďalej kvetmi pre Váš balkón, výrobou smútočných vencov a kytíc. Tvoríme dušičkovú aj adventnú väzbu. Predávame substráty, hnojivá, postreky.

Naše záhradníctvo sa zaoberá: - vrúbľovanie uhoriek - melónov - paradajok - paprík. Ponúkame široký sortiment sadiva. - zeleniny - previsnutých balkónových kvetov - letničiek Predávame: - záhradné substráty - hnojivá - mulčovaciu kôru - textílie.

Naše záhradníctvo sa zameriava nielen na obchodovanie s krásou kvetov, ktoré ponúka svojim zákazníkom v tej najlepšej kvalite, ale obchodná filozofia firmy je napojená na učenie feng-shui, ktoré pochádza z ďalekého východu a nadväzuje na tisícročnú tradíciu. V ponuke záhradníctva Škoda nájdete rezané a izbové kvety, vonkajšie a balkónové kvety, ...

Záhradníctvo. Výroba, veľkoobchod, predaj: - rastlinné produkty.

Predaj: - zeleninová a kvetinová sadb - rezané kvety - na objednávku - smútočná väzba - dušičkový a vianočný tovar

Farma Mejsnar Výroba: - mliečne výrobky - mlieko - smotana - syr - tvaroh - kefír - jogurt. Služby: - rozvoz mliečnych výrobkov do domu - senážovanie, kosenie, zhrňovanie, lisovanie, balenie do fólie, prevoz sena a slamy.

Predaj, e-shop: - jazdecké potreby - potreby na chov koní a hospodárskych zvierat - chovateľské potreby. Pobočka: Na Struhe 30 ( býv. poliklinika ) Trutnov tel.: 731 085 413 PO 15 – 18 hod. ÚK 15 - 18 hod. ST 15 – 18 hod. PIA 15 - 18 hod. SO 09 – 12 hod.

Záhradníctvo. Predaj - kvety - Kvetinová a zeleninová sadba - substráty, hnojivá - kvetinové väzby, kytice.

Lesnícke a záhradné práce - výrub stromov - štiepenie a drvenie vetiev - zrezávanie a porez stromov.

Záhradné centrum. Pestovanie a predaj rastlín - okrasné kríky, trávy - trvalky, balkónovky - hnojivá, substráty.

Poľnohospodárska prvovýroba - rastlinná výroba, pestovanie kŕmnych plodín - živočíšna výroba, chov holštajnského hovädzieho dobytka. Závodné stravovanie.

Ubytovanie: - penzión Farma: - chov hovädzieho dobytka

Jazdecká stajňa - výučba jazdy na koňoch - výcvik koní a vychádzky do okolia.

Liaheň Chábory - liaheň bažantov a divokých králikov.

Služby - rizikové výrub, výškové práce - výroba pastierskych kolov - predaj stolárskeho a stavebného reziva - ťažba a približovanie dreva - predaj palivového dreva - frézovanie pňov - údržba zelene - stavba oploteniek - pestovateľská činnosť.

Súkromný poľnohospodár. Pestovanie, výroba, predaj: - zemiaky - cibuľa - strúhaná kapusta.

Spoločnosť Volanická poľnohospodárska, a.s. hospodári v okrese Jičín a zameriava sa na poľnohospodársku prvovýrobu (RV a ŽV). Doplnkovou činnosťou je výroba elektrickej energie v bioplynovej stanici. Zaisťujeme pestovanie a predaj pšenice, jačmeňa, repky, cukrovky, kukurice, lucerny, trávy na lúke. V rámci živočíšnej výroby chováme dobytok - ...

Záhradníctvo. Pestovanie a predaj -ovocie -zelenina - korenie