Poľnohospodárska výroba zahŕňa okrem produkcie olejnín, kukurice, slnečnice, viniča predovšetkým produkciu obilnín, ako je pšenica, ovos, jačmeň a raž. Dôležitá pre chov je aj kvalitná sušená slama, a rovnako tak krmoviny, čo je objemové rastlinné krmivo.

Veľkoobchod: - poľnohospodárske produkty, krmivo - ovos, raž.

Statok u Pipkov pestuje a predáva - tekvica, obilie (pšenica, jačmeň), topinambury - med. Chov oviec.

Služby pre poľnohospodárov: - presná aplikácia hnoja - rozmetanie hnoja - zberu senáže, siláže - lisovanie balíkov sena, slamy - plečkovanie kukurica, slnečnica. Obchod s poľnohospodárskymi komoditami.

Zeměděslká činnosť - rastlinná a živočíšna výroba - pestovanie obilnín, pšenice a jačmeňa, ďalej repky olejnej a krmovín - chovu dobytka a ošípaných.

Poľnohospodárska výroba. Rastlinná výroba, pestovanie: - obilniny - zemiaky sadbové, konzumné, priemyselné (na škrob) - plemenné prasničky, kančeky (biely ušľachtilý) - predaj ošípaných žír - jatočné ošípané a dobytok. Siatie, stávkovanie, zber, zber: - kukurica - zemiaky. Servis, oprava: - traktory - poľnohospodárska ...

Činnosť: - rastlinná výroba (obilniny, kukurica) - živočíšna výroba (výkrm býkov) - bioplynová stanica.

Dodávka, predaj: - priemyselné hnojivá - prípravky na ochranu rastlín (pesticídy). Služby: - výkup poľnohospodárskych komodít.

Poľnohospodárska spoločnosť: - rastlinná, živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka.