Poľnohospodárska výroba zahŕňa okrem produkcie olejnín, kukurice, slnečnice, viniča predovšetkým produkciu obilnín, ako je pšenica, ovos, jačmeň a raž. Dôležitá pre chov je aj kvalitná sušená slama, a rovnako tak krmoviny, čo je objemové rastlinné krmivo.

Poľnohospodárske obchodné družstvo. Živočíšna výroba, chov, velkochov: - morky, moriaky - čiernostrakatého holštýnskeho hovädzieho dobytka, hovädzieho dobytka. Rastlinná výroba: - trhové plodiny. Spracovanie morčacieho, hydinového mäsa. Veľkoobchod, maloobchod: - hydiny - mäsové špeciality z hydinového mäsa.

Predaj: - zemiaky, seno, slama, vlašské jadrá . Veľkoobchod: - poľnohospodárske komodity. Mgr. Martin Haša - zahraničný obchod tel.: 608660303

Dodávka - produkty rastlinnej a živočíšnej výroby

Poľnohospodárska výroba. Rastlinná výroba, pestovanie: - obilniny, repka, kŕmne plodiny - priemyselné zemiaky. Živočíšna výroba, chov: - hovädzieho dobytka - hovädzí dobytok - ošípané.

Výroba: - krmivá - kŕmnych zmesí. Krmivo a kŕmne zmesi pre zvieratá. Poľnohospodárska výroba - rastlinná. Pozberová úprava - obilniny.

Poľnohospodárska výroba - rastlinná výroba. Spracovanie rastlinných produktov so špecializáciou na repku a obilie.

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná, - živočíšna. Výroba peletiek.

zahraničný obchod -nákup komodít

Poľnohospodárska výroba. Spracovanie produktov rastlinnej a živočíšnej výroby.

Farma Tvarožná Lhota. Zaoberáme sa chovom oviec a koní. Predaj: - seno - slamy - poľnohospodárske plodiny.

Kováčstvo, podkovárstvo -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba strojov a zariadení -Výroba motorových a prípojných vozidiel a karosérií -Sprostredkovanie obchodu a ...

Akciová spoločnosť Agropol je obchodná spoločnosť s holdingovým usporiadaním zaujímajúce významné postavenie na trhu poľnohospodárskych komodít.

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná výroba, pestovanie: - obilniny - krmoviny - repka, cukrovka - živočíšna výroba, chov: - hovädzí dobytok (dojnice na mlieko s teliatami, jalovice a býkové) Spracovanie produktov rastlinnej i živočíšnej výroby. Predaj čerstvého kravského mlieka.