Pre úspešný začiatok pestovania plodín je potrebné nakúpiť osivá a semená požadovaných rastlín. Zakúpiť si môžete osivá kukurice, obilnín, cukrovej repy či slnečnice. Okrem osív je potreba zaobstarať aj hnojivá a chemické prípravky na výživu a ochranu.

- Pestovanie plodín iných ako trvalých - Živočíšna a rastlinná bioprodukcia

Predaj ovoce.Vedení účtovníctva.

Veľkoobchod, export, import: - sójový šrot - rybia múčka - poľnohospodárske plodiny - repka, jačmeň, hrach, kukurica, horčica - mrazené a chladené mäso - hydinové, rybie, bravčové - mlieko - ťažká chémia (asfalt, vykurovací olej) - hromadný cement.

Rastlinná a živočíšna poľnohospodárska výroba.

Poľnohospodárska výroba, predaj: -zemědělské produkty. Chov ošípaných.

Poľnohospodárske družstvo Hodonice je poľnohospodárska spoločnosť hospodáriaci na bezmála 2000 ha poľnohospodárskej pôdy. Jedným z hlavných zameranie je aj pestovanie viniča, ktoré má v našej spoločnosti mnohoročnú tradíciu. Celková rozloha viníc je 120 ha a nachádzajú sa v katastri obcí Hodonice, Tasovice a Krhovice. Rastlinná výroba, ...

Poľnohospodárska výroba. Predaj produkcie a mechanizované služby. Pestovanie: -pšenica potravinárska 130 ha -jačmeň sladovnícky 45 ha -repka ozimná 80 ha -hrách 30 ha -jetelotráva a výroba sena. Poradenská činnosť v chemickej ochrane poľných plodín. Opravárenská činnosť.

Firma Ing. Pavel Mošna poskytuje záhradnícke, krajinárske služby a parkové úpravy, vrátane tvorby nových plôch, návrhy plôch a čistenie rybníkov od bahna. Vyrábame zemné substráty a solárne skleníky na mieru. Predávame ovocné a okrasné dreviny, ovocie a zeleninu a ďalej aj záhradnícke potreby. Služby: - krajinárske - parkové úpravy, od ...