Pre úspešný začiatok pestovania plodín je potrebné nakúpiť osivá a semená požadovaných rastlín. Zakúpiť si môžete osivá kukurice, obilnín, cukrovej repy či slnečnice. Okrem osív je potreba zaobstarať aj hnojivá a chemické prípravky na výživu a ochranu.

Pestovanie ovocia a zeleniny Zo sadov zberáme: - jablká (rubín, elstár, šampión, gala, jonagold/gored, gloster a idared) - hrušky (ditá, dicolor, bohemika) - slivky (čačianska lepotica, hanita) - zemiaky žlté aj červené.

Pestiereň ovocia a zeleniny. Dodávanie ovocia na výrobu dojčenských výživ. Máme pre Vás pripravené - čerešne, višne, broskyne a jablká aj na muštovanie a pálenie.

Hľadáte miesto, kde nakúpite kvalitné a čerstvé ovocie či produkty rastlinnej výroby? Obráťte sa na nás! Pestujeme a predávame ovocie - jablká, hrušky, broskyne, čerešne, višne, slivky, ryngle a taktiež produkty rastlinnej výroby, ako je pšenica, kukurica a repka. Sme jedným z mála pestovateľov, ktorý môže svojim zákazníkom ponúknuť ...

Poľnohospodárska výroba: - živočíšna výroba - chov oviec, ovce - rastlinná výroba, pestovanie - slivky, jablká, hrušky, rakytník rešetliakový, zimolez kamčatský.

Poľnohospodárska prvovýroba a služby: - ovocné sady a poľná výroba. Predaj: - ovocie (jablká, slivky, hrušky).

Predaj - mazivá, oleje Veľkoobchod - ovocie

Opravy a motorové vozidlá Opravy a motorové vozidlá Výroba - produkty rastlinnej výroby Opravy a údržba - poľnohospodárske stroje

Poľnohospodárska výroba - rastlinná a živočíšna výroba - súkromný poľnohospodár

Predaj, skladovanie: -poľnohospodárske komodity -pšenica -jačmeň -kukurica -repka -horčica

Poľnohospodárstvo. Výroba: -živočíšna -rastlinná.

Poľnohospodárska výroba - živočísna a rastlinná výroba - chov hovädzieho dobytka

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná - živočíšna.

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná - živočíšna.

Ťažba a predaj piesku a štrku, výroba priemyselných chemikálií a hnojív. Práce (stavebné):prípravné pre stavbu, odstraňovanie odpadových vôd a pevného odpadu Realitná kancelária: predaj, prenájom nehnuteľností. Prenájom a požičovňa strojov a prístrojov. Ťažba a predaj piesku.

Poľnohospodárska výroba rastlinná a živočíšna. Služby: nákladná automobilová doprava a práca s autožeriavom. Vedenie rekreačného strediska KATKA

Rastlinná a živočíšna výroba. Pestujeme pšenicu, jačmeň, ovos, repku, kukuricu, ďatelina a lucernu. Chov ošípaných a hovädzieho dobytka, produkcia mlieka.

Farma, rastlinná a živočíšna výroba: - pšenica - jačmeň - ovos - repka - horčica - voľne ložené obilie - obilie vrecované pre maloodberateľov - seno, slama Chov kamerunských kozy a oviec a koní.

Eko farma - jablká - čerešne - hrušky - slivky - marhule

Ekofarma. Pestovanie, predaj: -ovocie: -marhule, broskyne.

Ekologický poľnohospodársky podnik. Výroba - ekologická: -ovocnárska, ovocinárstvo: -bioprodukty: -broskyne, jablká, hrušky, marhule. Sady Netčice. Výroba: -nábytok. Sídlo: - Kroměříž, Březinova 2655/3.