Pre úspešný začiatok pestovania plodín je potrebné nakúpiť osivá a semená požadovaných rastlín. Zakúpiť si môžete osivá kukurice, obilnín, cukrovej repy či slnečnice. Okrem osív je potreba zaobstarať aj hnojivá a chemické prípravky na výživu a ochranu.

Výroba a predaj substrátu hlivy ustricovej, ako pre malopětitele v domácnostiach a reštauráciách, tak pre veľkopestovateľov plodníc hlivy ustricovej. Ponúka tiež sadbu, z ktorej si môžete sami vypestovať hlivu ustricovú.

činnosť: - ovocná škôlka E-shop: - ovocné stromy, stromčeky - ríbezle, egreše, maliny - černice, jahody - brusnice.

Rodinný statok Farma Stehlík v obci Chodouň sa zameriava na chov dojníc a pestovanie obilnín a výrobu mliečnych produktov. Čerstvo nadojené mlieko bez konzervantov, voňavé maslo, tvaroh plný bielkovín. To všetko a oveľa viac si môžete zakúpiť priamo u nás na farme. Horúcou novinkou u nás na farme je domáci kváskový chlieb. Na farme sa ...

Výroba, servis a inštalácia bazénov zapustených a nadzemných. Výroba zastrešenie a predaj príslušenstva pre bazény.

Veľkoobchod, predaj, zastúpenie: -vlasová kozmetika Brelil professional -trvalá, rovnanie, farbenie vlasov -péče - šport, padanie vlasov, bio, lupiny, šampóny, masky. Poľnohospodárske komodity: - rastlinné produkty: - obilniny - pšenica, jačmeň, kukurica, ovos, triticale - oriešky semená - repka, slnečnica, ľanové semeno, horčica, ...

Výroba: -obilniny, olejoviny-repka, horčica -mák. Vlnenie: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autožeriav AD080. Drevovýroba: -zhotovenie krovu -ostatné stolárske práce. Píla: -porez, drevo. Predaj: -rezivo.

Export, import, obchodná činnosť: - slad, jačmeň, pohánka, pšenica a ďalšie poľnohospodárske produkty.

Spoločnosť BIO ESIEINTE s.r.o. sa zameriava na predaj repky, vyrába potravinárske a technické oleje, distribuuje pelety a vykonáva logistické služby.

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná a živočíšna.

Spoločnosť Huby zle s.r.o. prevádzkuje e-shop s predajom húb. Naša farma pestuje a spracováva medicinálne huby. Dbáme na najvyššiu kvalitu. Produkty sú z čerstvých húb.

Poľnohospodárska výroba: -Rastlinné: -výroba, predaj hroznové víno, -lahvové i sudové víno - červené, biele -ledová, slamové, odrodové, prívlastkové vína -dodávka stáčacieho zariadenie pre sudové vína -vína pre gastronómiu -svatomartinská vína. vinotéka: -Otvoriť 24 hodín denne -vína vlastnej produkcie -predaj vlastných ...

Firma Ze-Za-Hrátky pripravuje a predáva zeleninové debničky. Na predaj máme debničky so sezónnou, lokálnou, organickou a zrelou zeleninou. Pestovanie zeleniny na vlastnom poli.

-Obchodná činnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -ubytovanie v kempe

Naša firma Vojtěch Koutný ponúka svojim klientom zhotovenie zemných prác, búracích prác a demolácií stavieb. Ďalej Vám postavíme základovú dosku pre nehnuteľnosť a zabezpečíme kompletné služby týkajúce sa kanalizácie a odpadov. Naša činnosť: - zemné práce - búracie práce - demolácie stavieb - stavba základovej dosky - kanalizácia ...

Poľnohospodárske družstvo Mříčná - Perímov sa nachádza sa v podhorí Krkonôš v okrese Semily. Výroba: - živočíšna výroba - rastlinná výroba. Živočíšna výroba je doposiaľ prevádzkovaná v 3 strediskách: Horenie Mříčná, Mříčná 174 a Perímov. Pre rastlinnú výrobu bolo vybudované zázemie – stredisko RV v Perimove.