Využite bohatý sortiment krmív pre zvieratá. Granule, kapsičky či maškrty pre psov a mačky, obilné zmesi pre hospodárske zvieratá, zrno pre vtáctvo, vločky pre akvarijné rybičky alebo veľký výber vitamínov a doplnkov stravy pre všetky druhy zvierat.

Pizza pri Honze. Rozvoz pizze po Brne.

Kto má veľa práce, nemá čas zarábať peniaze! Veľkoobchod: -tabakové výrobky (cigarety, cigary, fajčiarske potreby -potraviny -nápoje alkoholické - pivo, víno -nápoje nealkoholické - káva, čaj...) -cukrovinky -slané pečivo -ostatný sortiment -drogéria -krmivo. Spoločnosť zásobuje: -tabaky -čerpacia stanica -sieť HORECA ...

Predaj: -keramika -chovateľské potreby -záhradnícke potreby -kvetináče, kvetináče -keramický, hlinený riad. E-shop.

Maloobchod, predaj, e-shop: -krmivá pre psy, mačky a hospodárske zvieratá -šroty, zmesi, obilie, lacné cestoviny. Možnosť objednávok hydiny. Ďalšie predajne Brno: Dukelská 59, Tel: 733 122 962, po-pia 9-18, so 9-12 Vesliarska 36, Tel: 733 122 963, po-pia 9-12.30, 13-18, so 9-12 Palackého 122, Tel: 733 122 964, po-pia 9, 18, so ...

Výroba, predaj: -krmív na moderných linkách -poradenstvo vo výžive zvierat, rozbory, hodnotenie krmív -prednášková činnosť v odbore zootechniky a výživy zvierat -obchod so širokým sortimentom výrobkov pre výživu zvierat -obchod s hospodárskymi zvieratami.

Maloobchod, e-shop krmiva. Veterinárna ordinácia.

Výroba a predaj - kŕmne zmesi - chovateľské potreby krmítka pre hlodavce sadrové, rebríčky pre hlodavce a vtáctvo, domčeky pre hlodavce a vtáctvo.

Veľkoobchodný predaj: - kŕmne obilie, krmivá - osiva.

Výroba: -krmivá, premixy, koncentráty pre hospodárske zvieratá. -minerálne doplnky pre hovädzí dobytok, kone. Výrobný závod Bestovice: Bestovice 115, Choceň Tel.: 467070764

Predaj granúl, krmiva pre psov a šteňatá a mačky. Obojky, vodítka pre psov, doplnky.

Predaj, dodávka: - premixy, doplnkové minerálno-vitamínové krmivá a kŕmne doplnky na výrobu kompletných kŕmnych zmesí pre všetky druhy hospodárskych zvierat.

Predaj krmív a chovateľských potrieb.

Predaj výdajníky, POU, filtračné systémy a náustky. Profesionálne odvlhčovače. Prírodné a značkové balené vody.

Zverimex. Maloobchod, predaj: - krmivá - chovateľské potreby.

Internetový predaj chovateľských potrieb. Predaj vitamínov a minerálov. Výroba sena a krmív pre zvieratá.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - záhradné potreby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potreby pre záhradkárov a chovateľov - krmivá, krmivo, semená - domáce a hobby potreby - kvetináče, kvetináče - darčekový tovar - skrutky, skrutky, klince, spojovací materiál - potreby na zaváranie - prútený tovar, drôtený program.

Veľkoobchodný predaj myšou. Našimi zákazníkmi sú veľkoobchodné firmy a veľkochove záujmových zvierat a drobnochovatelia z ČR i zahraničia.

Predaj tovaru pre psy, mačky a hospodárske zvieratá. Ponúkame krmivá pre psy a mačky, kŕmne zmesi a chovateľské vybavenie.

Akvaristika. Maloobchod, predaj: -krmivo pre ryby, hlodavce, vtáctvo, mačky psy -papagáje, ryby, škrečky. Kompletné vybavenie akvárií: -rastliny, filtre, liečivá. Maliarske potreby. Údržba. Poradenstvo

Maloobchod, predaj: -chovateľské potreby. -krmivá pre zvieratá.