Využite bohatý sortiment krmív pre zvieratá. Granule, kapsičky či maškrty pre psov a mačky, obilné zmesi pre hospodárske zvieratá, zrno pre vtáctvo, vločky pre akvarijné rybičky alebo veľký výber vitamínov a doplnkov stravy pre všetky druhy zvierat.

Poľnohospodárska farma ZEA-LAND. Poľnohospodárska výroba. Rastlinná výroba, pestovanie: - obilniny - pšenica, jačmeň - repka - kukurica - lucerna. Vlastná výroba kŕmnych zmesí, krmoviny. Živočíšna výroba, chov: - holštajnský hovädzí dobytok - dojnice na mlieko - teľatá, býky na mäso .

Veterinárne kontrolované chovy hydiny. Spracovanie hydiny. Distribúcia: - výrobky divízie spracovania hydiny, z ktorých väčšina nesie značku Vodňanskej kura: - celé kurčatá s drobmi aj bez drobov - kuracie prsia a stehná, prsné a stehenné rezne, kuracie krídla, štvrtky, polievková zmes, krky, žalúdky, srdce, pečeň - ...

Výroba: -krmivá, premixy, koncentráty pre hospodárske zvieratá. -minerálne doplnky pre hovädzí dobytok, kone.

Internetový predaj chovateľských potrieb. Predaj vitamínov a minerálov. Výroba sena a krmív pre zvieratá.

Výroba: - krmivá - kŕmnych zmesí. Krmivo a kŕmne zmesi pre zvieratá. Poľnohospodárska výroba - rastlinná. Pozberová úprava - obilniny.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - záhradné potreby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potreby pre záhradkárov a chovateľov - krmivá, krmivo, semená - domáce a hobby potreby - kvetináče, kvetináče - darčekový tovar - skrutky, skrutky, klince, spojovací materiál - potreby na zaváranie - prútený tovar, drôtený program.

Veľkoobchodný predaj myšou. Našimi zákazníkmi sú veľkoobchodné firmy a veľkochove záujmových zvierat a drobnochovatelia z ČR i zahraničia.

Nákup, predaj vedľajších pivovarských a sladárskych produktov.

Predaj tovaru pre psy, mačky a hospodárske zvieratá. Ponúkame krmivá pre psy a mačky, kŕmne zmesi a chovateľské vybavenie.

Fortissimo Strojné vyšívanie a šitie. Výroba chovateľských potrieb. Chovateľské potreby a krmivá. Strihanie a trimovanie psov. sídlo: Purkyňova 736, 544 01 Dvůr Králové nad Labem

Akvaristika. Maloobchod, predaj: -krmivo pre ryby, hlodavce, vtáctvo, mačky psy -papagáje, ryby, škrečky. Kompletné vybavenie akvárií: -rastliny, filtre, liečivá. Maliarske potreby. Údržba. Poradenstvo

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná výroba - živočíšna výroba. Výroba, predaj: - rastlinné produkty - živočíšne produkty - krmivá, kŕmne zmesi.

Maloobchod, predaj: -chovateľské potreby. -krmivá pre zvieratá.

E-shop - potreby pre psov granule, maškrty, kozmetika