Úžitkový chov koní, kráv, oviec, kôz, hydiny a iných hospodárskych a domácich zvierat. Ustajnenie zvierat, starostlivosť o zvieratá, výcvik zvierat, to všetko len od skúsených odborníkov. Využite služby od profesionálov, ktorí sa o vaše zvieratá postarajú.

Výroba: - mlieko. Rastlinná výroba. Živočíšna výroba: - chov zvierat.

Poľnohospodárska farma. Živočíšna výroba, chov: - ušľachtilé kozy plemena biela krátkosrstá - dojený dobytok. Predaj: - jatočné kozľatá - mlieko a mliečne výrobky (kozie, kravské).

Výroba, predaj: - jazdecké potreby - sedla - podbrušníky - chrániče Športová stajňa.

Farma Váhala - živočíšna výroba - chov ošípaných.

Služby - výcvik a chov psov - psí hotel, stráženie psov.

Činnosť - chov koní - podkovárstvo - predaj pomôcok pre podkovárov a chovateľov koní.

Stajňa: - vonkajšia piesková jazdiareň - kruhovka - výbehy - veľká pastvina s terénnymi skokmi - 20 koní - 11 boxov - chov koní český teplokrvník a Halfing - vychádzky do terénu - výučby jazdy na koni - parkúrové hobby závody aj akcie pre deti - možnosť prenájmu arálu.

Jazdecký areál: - organizovanie jazdeckých závodov - organizovanie verejných jazdeckých tréningov - organizovanie jazdeckých sústredení - prenájom jazdeckých plôch a haly - prenájom areálu na spoločenské, kultúrne a športové podujatia.

Montáž a oprava: - žalúzie - tesnenie okien a dverí. - nastavenie plastových okien s opravou - údržba bytov a rod domov Chov: - ovce. Predaj: - vlnené prikrývky (prikrývky z ovčej vlny) - jahňacie mäso Práca: - práca s údržbou ohrád - údržba a stavby pre chovateľov - pomoc pri sezónnych prácach

Chov oviec a kôz Chov hovädzieho dobytka plemena Galloway Podporné činnosti pre živočíšnu výrobu Sladkovodná akvakultúra

Chovateľská stanica: - psy, psov (len francúzsky buldoček).

Farma hovädzieho dobytka bez tržnej produkcie mlieka, služby pre poľnohospodárstvo.

-Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Veľkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Ekololocky hospodáriaca poľnohospodárska farma. Chov kráv, hovädzieho dobytka, koní.

Ekologická farma. Chov zvieratá: -kone -ovce -predaj jahniat: jatočné, na výpas. Poľnohospodárska výroba, obhospodarujeme cca 200 hektárov. Pestovanie: -obilniny: pohánka, špalda (osivo) - krmoviny -strukovinoobilné zmesky (na zrno, v senážnych balíkoch) -pohánka -špalda.

Rybárska bašta. Celoročný rybolov. Organizovanie osláv a podujatí. Športové centrum - fitness.

Chovateľská stanica: -pes Labradorský retriever.