Chov hospodárskych aj iných zvierat sa ponúka ako v klasickej, tak aj v ekologickej podobe, ako sú ekologické farmy. Kozy, ovce, dobytok, lesná a vysoká zver, ale aj domáce zvieratá ako mačky, psy alebo akvarijné rybičky len od osvedčených chovateľov.

Výroba, servis a inštalácia bazénov zapustených a nadzemných. Výroba zastrešenie a predaj príslušenstva pre bazény.

Jazdiareň: -výučba jazdy na koni. Ubytovanie. Reštaurácia. Prevádzková doba: -Po-Nie 11-20 -jazdiareň 9-11;14-17 Mimo sezónu jazdiareň Po-Pi, inokedy po dohode.

Jelení farma sa nachádza vo vinohradníckeho honu Ječmeniště. vináreň: -kapacita 50 miest (rozdelené do dvoch miestností prepojených chodbou) -letní terasa -ZÁBAVA-studená i teplá kuchyňa, špecialitou je zverinový guláš -posezení pri harmonike -možnosť konanie rodinných osláv, svadieb, firemných večierkov -degustace ...

Výkup šteniat a mačiatok. Prevádzka obchodu so zvieratami určenými pre záujmové chovy. Export čistokrvných zvierat.

Služby - pestovanie rastlín a chov zvierat - ekologické poľnohospodárstvo - ubytovanie na farme

Spoločnosť REINOLD s.r.o. sa zaoberá drevovýrobou, výrobou špeciálnych paliet na prepravu plastových profilov a medzinárodnou kamiónovou dopravou. Založili sme odbor Rokliny, kde chováme jelene, muflóny a daniely. Zaoberáme sa tiež chovom mastného hovädzieho dobytka. Drevovýroba: Vlastníme pílu na porez guľatiny a výrobnú linku na spracovanie ...

Wool Buy, s.r.o.: - výkup ovčej vlny - nakládka vlny u chovateľov - strihanie oviec - výkup a predaj surových koží - činenie kožou, zveriny - predaj vyčinených koží - chov oviec.

Včelmajster s.r.o. sa zameriava na chov včiel a výrobu a predaj rôznych druhov medu.

Poľnohospodárska výroba: -rastlinná -živočíšna.

Včelárstvo. Výroba, predaj, e-shop -med lesný kvetový, kvetový, pohánkový -med pastovaný, lesný kvetový, kvetový -pohánkový -propolis -domáca medovina -kováčska medovina -päťročná medovina -trojročná medovina.

Stredisko výroby: -predaj nafta náhradné diely (nákladné autá, traktory) oleja mazadlá -výkup, predaj poľnohospodárske komodity obilia -výroba poľnohospodárska rastlinná živočíšna -autodoprava Liaz avia -opravárenství, servis poľnohospodárska technika nákladné automobily (vozidlá). Stredisko ...

Zaoberáme sa obchodom so zvieratami určenými pre záujmové chovy a to konkrétne exportom šteniat a mačiatok s preukazom pôvodu aj bez preukazu pôvodu do vybraných krajín Európskej únie. Našim prvoradým cieľom je spolupracovať so serióznymi chovateľmi v Českej republike aj v zahraničí.

Roman Jelínek z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na elektroinštalačné a stavebné práce a chov morčiat a papagájov.

Tekro je moderná dynamická spoločnosť, ktorá sa špecializuje na: - výrobu - marketing - poradenstvo v oblasti výživy a chovu domácich a hospodárskych zvierat.

Vinárstvo. Výroba, predaj: -víno -vinárstvo. Chov československých vlčiakov.

FARMA WENET BROUMOV z.s. je rodinná farma plná zvieratiek, obklopená nádherným prostredím hôr a kopcov v Broumovskom výbežku. Naša farma je obklopená malebnou krajinou Broumovska, ktorá poskytuje mnohé vyžitie v každom ročnom období, od romantických prechádzok po okolí, po celodenné výlety do skál, tunajších lesov, návštevy pamiatok, ale aj ...

Chovateľská stanica - stredný bradáč korenie a soľ. Psí salón Hotel PRO psy

Pštrosí farma: - chov pštrosov - pštrosie mäso - pštrosie vajcia - prírodná pštrosie kozmetika - škrupiny zvláštne brošne a náušnice - zavádzanie chovu - špeciálna krmivá - vitamínové a minerálne premixy - poradenstvo pri príprave pokrmov a ďalšie.