Úžitkový chov koní, kráv, oviec, kôz, hydiny a iných hospodárskych a domácich zvierat. Ustajnenie zvierat, starostlivosť o zvieratá, výcvik zvierat, to všetko len od skúsených odborníkov. Využite služby od profesionálov, ktorí sa o vaše zvieratá postarajú.

Píla, spracovanie dreva. Výroba: - krovy - stavebné drevo - stolárske rezivo Jazdecká hala: - prenájom.

Chovateľská stanica Šarplaninských pastierskych psov.

Rastlinná výroba. Živočíšna výroba. Služby v poľnohospodárstve, poľné a zberové práce.

Ekologická farma. Chov zvieratá: -kone -ovce -predaj jahniat: jatočné, na výpas. Poľnohospodárska výroba, obhospodarujeme cca 200 hektárov. Pestovanie: -obilniny: pohánka, špalda (osivo) - krmoviny -strukovinoobilné zmesky (na zrno, v senážnych balíkoch) -pohánka -špalda.

Poľnohospodárska spoločnosť - výroba a predaj dopravných značiek - rastlinná a živočíšna výroba - poľné a zemné práce.

Rastlinná a živočíšna výroba.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -trhové ryby a výrobky z nich -jatočné kačice a kurčatá. Športový rybolov, poľovníctvo.

Výroba živočíšnych a rastlinných produktov.

Činnosť: - kozia a ovčia farma Výroba: - ľanové odevy Cvičenie: - jóga

Ekologická farma Arnika - chov hovädzieho dobytka, oviec a čistokrvného huculského koňa - prechádzky na koňoch - hipoterapia

Rastinná a živočíšna výroba. Ekologická farma.

Ranč: -jazdectvo Reštaurácia. Maloobchod, predaj, e-shop: -biomaso

Služby: -poradenstvo v oblasti chovu ošípaných. -veterinárna, liečebná činnosť v chovoch ošípaných. -znalecké posudky zdravotný stav, výživa, chov ošípaných. -školenie pre odbornú verejnosť (chov ošípaných).

Jazdecký areál, agroturistické centrum, služby: - ustajnenie koní - vychádzky na koňoch - výcvik jazdcov a koní - tábory

Produkcia plemenných býkov a jalovíc pre ekologických chovateľov hovädzieho dobytka. Predaj jatočného hovädzieho dobytka a zástavových býčkov.

Fajn krmiva Rakúšan. Predaj, rozvoz, e-shop: -kvalitné a overené krmivo -suché krmivo -maškrty, konzervy, granule -chovateľské potreby pre psov. Služby: -výcvik psov -chovateľské služby.

Rybárska bašta. Celoročný rybolov. Organizovanie osláv a podujatí. Športové centrum - fitness.

Jazdecký klub: - letné tábory - jazdecká prípravka - jazdecká škola - ustajnenie koní súkromných majiteľov

Kone v Trní. Organizovanie: -detské tábory Jazdecký krúžok.