Úžitkový chov koní, kráv, oviec, kôz, hydiny a iných hospodárskych a domácich zvierat. Ustajnenie zvierat, starostlivosť o zvieratá, výcvik zvierat, to všetko len od skúsených odborníkov. Využite služby od profesionálov, ktorí sa o vaše zvieratá postarajú.

Eko farma - ubytovanie v apartmánoch - obora sa zverí.

Chovateľská stanica: - Nemecký ovčiak - West highland white teriér

Jazdecká škola - výcvik jazdy na koňoch.

Výučba jazdy na koňoch. Vychádzky na koni. Hypoterapia. Prímestské tábory pri koniach. Chov a a tréning koní.

Chovateľská stanica nemeckých ovčiakov.

Poľnohospodárske družstvo. Výroba: - rastlinná a živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka - kŕmne zmesi, krmivo.

Detské tábory jazdecké kurzy Ekologická farma - chov koní

Penzión - vybavené apartmány - priestory pre školenia, semináre - jazdiareň - zapožičanie spoločenských hier Jazdiareň Biofarma - chov oviec, kráv.

Stajňa: - vonkajšia piesková jazdiareň - kruhovka - výbehy - veľká pastvina s terénnymi skokmi - 20 koní - 11 boxov - chov koní český teplokrvník a Halfing - vychádzky do terénu - výučby jazdy na koni - parkúrové hobby závody aj akcie pre deti - možnosť prenájmu arálu.

Jazdecký areál: - organizovanie jazdeckých závodov - organizovanie verejných jazdeckých tréningov - organizovanie jazdeckých sústredení - prenájom jazdeckých plôch a haly - prenájom areálu na spoločenské, kultúrne a športové podujatia.

Montáž a oprava: - žalúzie - tesnenie okien a dverí. - nastavenie plastových okien s opravou - údržba bytov a rod domov Chov: - ovce. Predaj: - vlnené prikrývky (prikrývky z ovčej vlny) - jahňacie mäso Práca: - práca s údržbou ohrád - údržba a stavby pre chovateľov - pomoc pri sezónnych prácach

Chov oviec a kôz Chov hovädzieho dobytka plemena Galloway Podporné činnosti pre živočíšnu výrobu Sladkovodná akvakultúra

Chovateľská stanica: - psy, psov (len francúzsky buldoček).

Farma hovädzieho dobytka bez tržnej produkcie mlieka, služby pre poľnohospodárstvo.

chov: - ovce - mäsové plemeno oviec SUFFOLK. Pestovanie: - ovocný sad s krajovými odrodami jabloní, hrušiek, trniek, oskoruší. Predaj: - kozie syry - vlašské orechy v BIO kvalite - jablká v BIO kvalite.

Služby - nakladanie s odpadmi - včelárstvo - predaj včelích prúktov, med, medovina a.j. - poľnohospodárske služby - zimí údržba komunikácií.

Nakladanie s odpadmi. Obchodná činnosť. Prenájom nehnuteľností. Služby pre rastlinnú a živočíšnu výrobu.

Rybárčenie, lov rýb, rybník Mokrúše - organizovanie závodov v chytaní pstruhov.

Ranch L. Konský ranč - jazda na koňoch, westernové závody. ZOS - poľnohospodársky podnik. Poľnohospodárska výroba. Rastlinná výroba: - pestovanie chmeľu - obilniny - potravinárska pšenica a sladovnícky jačmeň - olejniny - repka, slnečnica - osiva.

-Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Veľkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny