Úžitkový chov koní, kráv, oviec, kôz, hydiny a iných hospodárskych a domácich zvierat. Ustajnenie zvierat, starostlivosť o zvieratá, výcvik zvierat, to všetko len od skúsených odborníkov. Využite služby od profesionálov, ktorí sa o vaše zvieratá postarajú.

Syráreň, výroba, predaj: - ovčie, kravské syry - ovčie mlieko - jahňacie mäso. Chov: - ovce, oviec.

Výrobno-obchodné družstvo Hvožďany sa zaoberá poľnohospodársku produkciu so zameraním na živočíšnu výrobu. Správame kravy, teľatá i plemenné býky. V oblasti rastlinnej výroby sa sústreďujeme na takú produkciu, ktorá zaistí krmivo pre naše zvieratá. Sídlime v obci Hvožďany, okres Příbram. Živočíšna výroba, chov: - dojnice, kravy - jalovice ...

Rybolov, rybáreň, športový rybolov - úkromný revír niekoľko a rybníkov určený pre komerčný rybolov.

Poľnohospodárske družstvo: - živočíšna výroba: - chov hovädzieho dobytka - výkrmu jatočných býkov - rastlinná výroba: - pšenica, jačmeň, repka, zemiaky. Služby: - práca poľnohospodárskou technikou ( orba, siatie, lisovanie sena ...) - vývoz jímok, žúmp, septikov fekálnym vozidlom - traktorová doprava.

Poľnohospodárske družstvo: - rastlinná výroba (pšenica, repka, jačmeň) - živočíšna výroba (chov hovädzieho dobytka).

Činnosť: - rastlinná a živočíšna výroba - chov mäsový dobytok, jatočné kravy a jalovice, jatočné býky - obilniny

Činnosť: - rastlinná a živočíšna výroba - obilniny, olejniny, krmoviny - chov hovädzieho dobytka

Činnosť: - rastlinná výroba (obilniny, kukurica) - živočíšna výroba (výkrm býkov) - bioplynová stanica.

Stajňa, chov, výcvik - kone, koní Výcvik jazdcov.

Poľnohospodárska spoločnosť: - rastlinná, živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka.

Poľnohospodárska spoločnosť: - rastlinná výroba: - pšenica, pohánka, špalda, ovos. - živočíšna výroba: - chov mäsového dobytka.

Hydináreň: -chov hydiny -výroba a predaj vajec -výroba a predaj kuríc.

Stajňa, chov, výcvik: - športových koní, kone - ustajnenie koní.

Psí hotel Dagmar Kollárové nájdete v karlovarskej mestskej časti Stará Rola. Psy tu ubytujeme pri Vašom pobyte na dovolenke, ale tiež fungujeme ako psia škôlka, ráno k nám svojho miláčika priveziete, my sa oň postaráme, vyvenčíme, nakŕmime a večer si môžete vziať psíka domov. Služby psieho hotela: - ubytovanie a stráženie psov - kŕmenie ...

Chovateľská stanica: - Welššpringršpaniel

Psí salón: - úprava a strihanie psov Chovateľská stanica - Anglický kokeršpaniel Brno, Hoštická 7

neoverené. Autodoprava, preprava: -osobná doprava pre 8 osôb - vozidlá FORD TRANSIT s klimatizáciou, s možnosťou pripojenie krytého vleku -nákladná doprava: -do 3 t, rozmer nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekom do 15 m3, nosnosť 14t -tuzemská národná i zahraničná medzinárodná -preprava ...

Poľnohospodárska výroba (rastlinná, živočíšna). Služby: - autodoprava - opravárenstvo - gastronómia - závodné stravovanie - predaj čerstvého hovädzieho a bravčového mäsa, vlastných výrobkov z bitúnku, zo syrárne, predaj vajec a mlieka.

Naša spoločnosť Agro-IGM, s.r.o. Dolní Žandov sa zaoberá živočíšnou výrobou so zameraním na ekologický chov mäsových plemien hovädzieho dobytka. Poľnohospodárska produkcia, ekologický chov: - mäsové plemená hovädzieho dobytka, prevažne plemeno Charolais, ktoré vyniká výbornou kvalitou mäsa.

Činnosť: - chov dážďoviek - produkcia organického BIO hnojiva - predaj rybárskych návnad a nástrah

Činnosť: - chov rybičiek a krevetiek - predaj príslušenstva

Chovateľská stanica: - Bordeauxská doga