Úžitkový chov koní, kráv, oviec, kôz, hydiny a iných hospodárskych a domácich zvierat. Ustajnenie zvierat, starostlivosť o zvieratá, výcvik zvierat, to všetko len od skúsených odborníkov. Využite služby od profesionálov, ktorí sa o vaše zvieratá postarajú.

Rybářství, predaj a chov rýb: -živá ryby, amur, kapor, lieň, pstruh -specializace na produkciu násad zubáča a trhového lieňa. Športový rybolov: -rybník Hrahovec Dolné -rybník plodovej. rybníky: Moravské Budějovice Fibichova 797, 676 02 Tel .: 725 763 228 Telč Na sádkach 417, 588 56 Tel .: 725 053 392 horná Dvorce Horná ...

Liaheň. Predaj živých rýb. Druhy chovaných rýb: -Parma všeobecná -Podoustev riečny -Ostroretka sťahovavá -Jelec jalcov -Candát všeobecný -Štika všeobecná -Line všeobecný -Kapr všeobecný -Amur biely. Ďalej je hlavným producentom živých rýb na vianočný trh aj celoročný predaj v regióne mesta Třebíča.

Rastlinná výroba: - obilniny - olejniny. Živočíšna výroba: - chov dobytka, produkcia mlieka. Predaj, distribúcia: - hnojivá - prípravky na ochranu rastlín.

Chovateľská stanica - chov mačiek Maciek plemená RAGDOLL

Poľnohospodárstvo. Rastlinná výroba: - pšenica - jačmeň - cukrovka - kukurica - zemiaky - mak - rasca. Živočíšna výroba: - chov dobytka, produkcia mlieka - chov a predaj moriek.

Psie škola. Psí výcvik: - všetky plemená psov - kurzy základnej poslušnosti - k dispozícii kompletný prekážková dráha na AGILITY - skúšky ovládateľnosti - príprava psov na výstavy a bonitácii

Poľnohospodárske družstvo. predaj: -nezpracované poľnohospodárske výrobky. prenájom: -zemědělské stroje, zariadenia. Maloobchod, predaj: -Potraviny doprava: -vnitrostátní nákladné LIAZ.

Jazdecký klub: - ustajnenie koní - tréning koní - tréning jazdcov na koni - vychádzky v kočiaroch - prenájom kočiarov a povozov.

Poľnohospodárske služby: - kosenie trávy - balenie a lisovanie sena - orba - vývoz hnoja - príprava pôdy pred sejbou - zvoz sena a senážnych balíkov - chov dobytka a koní.

Poľnohospodárske družstvo Hosín sa zaoberá rastlinou a živočíšnou výrobou. Zameriavame sa na chov hospodárskych zvierat a pestovanie obilnín. Sídlime v okrese České Budějovice v obci Hosín, ako už napovedá názov nášho družstva. Poľnohospodárske družstvo, ZD: - rastlinná výroba - živočíšna výroba. Živočíšna výroba, chov: - hospodárske ...

Kozí farma - chov kôz. Výroba: - kozie syry - kozie klobásky (nepravidelne) - kozie zmrzlina - ostatné výrobky z kozieho mlieka predaj: - vlastné kozie kolostrum.

Distribúcia, odchov a prechovávanie rôznych druhov rybiek. Hospodárime na rybníku s plochou cez 2 ha a vlastnými nádržami. Nástražné ryby, okrasné ryby, larvy, kŕmenie.

farma: - poľnohospodárska výroba - rastlinná výroba - poskytujeme kompletné zber krmovín aj obilnín, kosenie, senážovanie, obracanie, nahrabování, odvoz, lisovanie sena aj slamy do malých hranatých balíkov.

farma: - rastlinná a živočíšna výroba pestovanie: - obilniny - olejniny - zemiaky. Chov, predaj: - býky.

terénne úpravy - záhrady - parky - sady Chov - skotživočišná výroba

predaj: - okrasných rýb - kŕmenie - vzduchovadel, čerpadiel - vodných rastlín.

V okrese Klatovy v obci Stará Lhota už 25 rokov prevádzkujeme ekologickú rodinnú farmu. Zaoberáme sa predovšetkým chovom Šumavské ovce a predajom jatočných jahniat. Súčasťou našej farmy sú tiež kone, ktoré využívame predovšetkým pre rekreačné jazdenie a pre našich hostí a od roku 2006 tiež kravy, ktoré chováme pre ich hovädzie mäso, ktoré je možné ...

Sme malá rodinná včelí farma, ktorá sa už viac ako 35 rokov venuje včelárstvo a v súčasnosti obhospodaruje 100 včelstiev. Nájdete nás v obci Krásná Lípa v okrese Děčín. Včelárom ponúkame predaj včelárskych potrieb, ako sú napríklad úle vlastnej výroby a príslušenstvo, nádoby na med, odviečkovanie, mriežky, potreby na cedenie medu, chov matiek a ...