Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Výroba, prezentácia a predaj: - nespracovaných poľnohospodárskych výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja, chemických látok a uznaného osiva a sadeníc. .

Výroba, úprava, predaj: -semena zelenín a kvetín -oseva -sadba -polní plodiny -trávy, trávnej zmesi chemické prípravky a hnojivá -subtráty a rašeliny -krmív a šroty -keramika -zahrádkářské potreby Čistiaca stanica osív.

Semenárskej stredisko. Predajňa: tel. 567 302 085.

Čistiace stanice, čistenie: -osiva. Výroba, predaj: -polní plodiny. predaj: chemické prípravky.

predaj: - osiva - trávnikové zmesi - chemické prípravky

Výroba, veľkoobchod, predaj, poradenstvo: -osiva, sadby -prírodné víno. šľachtenie: -vinná réva. Zavádzanie nových odrôd do poľnohospodárskej praxe.

Výkup lesov a lesných pozemkov od súkromných vlastníkov za veľmi priaznivé ceny. Ťažba dreva.

Zaoberáme sa pestovaním kvalitných rododendronov a azaliek vo voľnej pôde na ploche 5 ha. Mladé rastliny získavame z Výskumného ústavu Silva Tarouca pre krajinu a okrasné záhradníctvo v.v.i. v Průhoniciach. Rastliny z voľnej pôdy sa vyznačujú širším habitom s širokým koreňovým balom. Uprednostňujeme veľkosti 80 cm a vyššie. Prvoradým cieľom je ...

Naše Biofarma Rašovice produkuje kvalitné plemenné zvieratá a vynikajúce hovädzie a jahňacie mäso prémiovej kvality. Chov čistokrvného mäsového dobytka plemena Charolais - predaj plemenných jalovíc Chov čistokrvných oviec vresových - predaj plemenných baranov a jariek Nákup poľnohospodárskych pozemkov pre potreby chovu hovädzieho dobytka a ...

E - shop - krmiva a chovateľské potreby Chovateľská stanica - GOLDEN LEON

Záhradníctvo - služby: -zahradní architektúra -súvisiace stavebnej činnosti -zakázky na kľúč (vypracovanie projektových dokumentácií, cez prevedenie sadových úprav, až po následnú dlhodobú údržbu zelene). ponuka: -návrhy a realizácie záhrad vrátane vresovísk, ihličnanov, okrasných kríkov, -výsadba parkov, rodinných domov -zřizování, ...

V Záhradníctvo Studenec zakúpite širokú škálu rastlín pre vašu záhradu. Predávame trvalky, balkónovky, ovocné stromy, okrasné dreviny a ďalšie rastliny. Radi u nás uvítame zákazníkov tak z Třebíča, tak i Námešťa nad Oslavou alebo Fintice. Rastliny, ktoré v našom záhradnom centre predávame, pochádza predovšetkým z domácej produkcie. Rastliny ...

Včelí farma Lovosice. Predaj včelích produktov: - med - medovina - včelí vosk - úle.

Dealer BEST, spol. s r.o. Výroba, distribúcia: - organické hnojivo AGROHUM a kompost AGROKOMP. predaj: - balená hnojivá v PE vreciach - voľne uložené hnojivá. Spracovanie biologicky rozložiteľného odpadu. Distribučný sklad a predaj: - voľne uložené a balené hnojivá - Březová u Vítkova - tel .: 556307154 - pracovná doba: - 7-14.

Liahnutie (liaheň), predaj: - Brojlery, kurčatá. Výroba: - násadové vajcia (vajec).

Poľnohospodárska farma v Budyně nad Ohří.

Všetky práce pestovateľské a ťažobné činnosti. predaj: - široký sortiment poľovníckych doplnkov - uniformy - pracovné odevy - rukavice - pracovná obuv - ochranné pomôcky pre lesnícky prevádzku - drobné remeselnícke a záhradné náradie.

Zákazková kovovýroba. Výroba, maloobchod, predaj: - cestné zametače za traktor - zubadla pre kone. Poľnohospodárska výroba.