Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Ovocná škôlka. Predaj: -ovocné stromčeky: -jablone, hrušky, slivky, čerešne, višne, marhule, broskyne, egreše, ríbezle, maliny, kanadské čučoriedky, černice, malinočernice, černice, réva, josta, ruža, žeriav.

Výroba a predaj substrátu hlivy ustricovej, ako pre malopětitele v domácnostiach a reštauráciách, tak pre veľkopestovateľov plodníc hlivy ustricovej. Ponúka tiež sadbu, z ktorej si môžete sami vypestovať hlivu ustricovú.

Internetový obchod špecializovaný na predaj krmiva pre papagáje.

Multimarket. predaj: -domáce elektrospotrebiče -nábytok -drogerie, farby, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmív a chovateľské potreby -hospodářské potreby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kachle, kotly, sporáky -kuchyňské potreby -jízdní kolesá -tvaroviek, ...

Naša rodinná firma sa od svojho založenia v roku 1996 venuje výrobe rôznych druhov cestovín. Ponúkame cestoviny bezvaječné, s amarantom, so špenátom, s jemne mletými otrubami, červenou repou aj trojfarebný mix. Náš výrobný program zahŕňa aj výrobu kŕmnych cestovín.

stajňa: - výuka jazdy na koni - chov, výcvik, predaj športových koní - jazdecký klub - ubytovanie, penzión - tábory s koňmi - organizovanie podujatí.

činnosť: - ovocná škôlka E-shop: - ovocné stromy, stromčeky - ríbezle, egreše, maliny - černice, jahody - brusnice.

Výroba: -prořezávky lesov, vetrolamov a remíz -rizikové výrub stromov -prořezávky parkov -likvidace náletových drevín -vyklučení starých sadov a viníc -odvoz a ekoligická likvidácia konárov, škôlky z viníc, zvyškov rastlín -príprava pozemkov pre stavby, poľnohospodárske využitie.

Vinárske a záhradkárske potreby: -sadbové zemiaky -osiva -substráty -fólia -pletíva -hnojivá, postreky, postrekovače -kŕmne zmesi -truhlíky, kvetináče-keramika, plast -na jar okrasné dreviny, črepníkové kvety, sady a pod. -ochranné pracovné pomôcky.

Spracovanie: - produkty rastlinnej výroby. Pestovanie, spracovanie: - hrozna, hrozno. Prenájom, správa: - vlastných nehnuteľností.