Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Záhradníctvo. Maloobchod, predaj: - okenné a balkónové kvety - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba kvetináčov balkónovými rastlinami - okrasné dreviny - substráty - hnojivá a pod.

Šľachtenie ovocných drevín a podnoží.

Smútočná a dušičková väzba Záhradnícke služby - zakladanie trávnikov a záhradných jazierok - údržba zelene - výsadba urastených stromov - projektovanie záhrad.

Šľachtenie, výroba, dodávka a predaj: - osivá (osivo) lucerny siatej, vičenca, lúčnej aj plazivej ďateliny, kŕmneho kelu, mätonohu jednoročného aj vytrvalého, bôľhoja lekárskeho - osivá (semená, semeno) ostatných technických tráv aj ďatelinotrávnej miešanky pre najrôznejšie použitie - osivá viac ako 25 druhov liečivých rastlín - výpestky ...

Prenájom - kone, rodinný ranč - 10 koní - možnosť jazdenia detí i pokročilých bez obmedzenia veku Psí hotel

Lesné hospodárstvo - pestovateľská činnosť - služby v oblasti ochrany lesa - celoplošné aplikácie chemických prípravkov - poradenskú činnosť.

Firma Mgr. Marek Navrátilík so sídlom v obci Syrovín v okrese Hodonín je najväčším spracovateľom agátového dreva v Českej republike. Spracovávame aj ďalšie druhy dreva. V rámci svojej činnosti sa venujeme činnosti: nákup, spracovanie, zvoz, triedenie – manipulácia, porez – odkorňovanie, výroba paliva a iných výrobkov. Hlavnou činnosťou našej ...

Záhradníctvo. predaj: - záhradnícke potreby - ovocné stromčeky, kríky - okrasné kríky, stromy - okrasné kvety, trávy - ruža - trvalky - izbové rastliny - thuja - listnaté dreviny na živé ploty - vianočné stromčeky - substráty, hnojivá a chémia k rastlinám.

Služby - ubytovanie v súkromí - športový rybolov