Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Grafické návrhy okrasných záhrad. Kompletná realizácia záhrady. Okrasné a kúpacie jazierka Zaistenie okrasných a ovocných drevín. Údržba záhrad. Poradenstvo v odbore okrasných záhrad, ovocinárstvo a záhradníctvo.

Pestovanie vianočných stromčekov, jedľa a ozdobného klestu na Šumavské plantáži. Ubytovanie v Penzióne u Trojan vo Volare

Pestovanie: - ovocie: - jahody - jablká - broskyne, slivky, čerešne.

Šľachtenie, produkcia, predaj: - osiva zeleniny, kvetov, liečivých a aromatických rastlín - šľachtenie osív zeleniny, liečivých odrôd a aromatických rastlín.

Spoločnosť funghi CZ, a.s. už viac ako dvadsať rokov produkuje a dodáva čerstvé huby vynikajúcej kvality pre domáce i zahraničné spotrebiteľa. Sme najväčším výrobca pestovaných húb v SR a hospodárime na ploche presahujúcej 9 800 m2. Väčšina našej produkcie je svojou kvalitou porovnateľná so značkou BIO a nesie tiež prestížne označenie Slovenská ...

Výroba a predaj: -brikety na kúrenie z obnoviteľných zdrojov, peletky. Poľnohospodárska výroba: -pšenica, jačmeň, repka, kukurica, slnečnica -ovocie - broskyne, marhule -vinná réva. Služby: -fitness centrum Kyjov. Muštáreň: - Buchlovice 882, spracovanie ovocia. Prevádzkareň: -Nechvalín 151.

predaj: -hrnkové, rezané a izbové kvety, balkónovky, trvalky, letničky, liečivky ad.