Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Výroba a predaj: -brikety na kúrenie z obnoviteľných zdrojov, peletky. Poľnohospodárska výroba: -pšenica, jačmeň, repka, kukurica, slnečnica -ovocie - broskyne, marhule -vinná réva. Služby: -fitness centrum Kyjov. Muštáreň: - Buchlovice 882, spracovanie ovocia. Prevádzkareň: -Nechvalín 151.

predaj: -hrnkové, rezané a izbové kvety, balkónovky, trvalky, letničky, liečivky ad.

Výroba, pestovanie, predaj sadby - rýchlo rastúce topole. Sližby - výsadba plantáží topoľov - údržba vysadených plôch.

Práca: - zemné a výkopové práce (traktorbager JCB) - zimná údržba komunikácií Služby v poľnohospodárstve: - poľnohospodárske práce - kombajnový úrodu

Záhradníctvo, pestovanie, predaj: - mäsožravé rastliny E-shop: - biodekorácia - kvietky z lyka - sušené rastliny - stuhy - dekorácia z mora...atď.

Copywriting alebo písanie reklamných textov: texty pre web, PR články, tlačové správy, texty pre Facebook, e-shopy, email marketing, názvy a slogany, kreatívne preklady. Vzdelanie, 7 rokov praxe a referencie: Na voľnej nohe, CrystalMails, HUGO BOSS, Acronis ai.

Poľnohospodárska prvovýroba so zameraním na pestovanie konzumných zemiakov a čučoriedok, ako pre koncových zákazníkov, tak veľkosklady. S možnosťou vlastného rozvozu tovaru.

Farma Kostolec. Predaj: -zemiaky, kapusta, cibuľa, maku.

Pestovanie a predaj vianočných stromčekov - veľkoobchod a maloobchod. Poskytovanie služieb pre lesníctvo - ťažba a približovanie dreva

Chov koní: - výcviky koní - predaj žriebät aj koní do športu - pripúšťanie plemien (žrebcom Sacramoso Euridika) - ustajnené kone (pastierske, boxové) - prechádzky v kočiari.