Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Odborný lesný hospodár lesného majetku štatutárneho mesta Brna. Spoločnosť je držiteľom certifikátov: -CFCS 2002:2011 a pracuje podľa ISO 9001:2008. Účastník skupinovej certifikácie lesov PEFC, držiteľ certifikát obchodného reťazca C-o-C, Ďalej držiteľ certifikátov: -dreva na stavebné konštrukcie TAZUS -certifikát systému riadenia výroby - ...

Píla. Výroba, predaj: -rezivo a drevo -dosky, laty, hranoly, trámy, fošne. Zákazková výroba: -záhradný a parkový nábytok.

Lesná škôlka. Výroba, predaj: -sadenice lesné a okrasné dreviny -prostokorenné a obaľované sadenice -energetická štiepka -mulčovacia kôra.

Výroba: -poľnohospodárska. Remeselnícke práce: -zámočnícke. Doprava: -cestná motorová. Oprava, servis, autooprava, autoservis: -motorové vozidlá, autá.

Farma s produkciou konzumných jabĺk. Dovoz a vývoz pre ďalšie poľnohospodárske komodity. Našimi hlavnými odrodami jabloní sú: Golden, Jonagold, Idared, Gala, Braeburn a Champion. Produkty dodávame na trhy v debnách, kartónoch aj vo vreciach. Máte možnosť nakúpiť jablká v štýle samozbera počas septembra a októbra.

Služby: - záhradníctvo - kvetinárstvo

Naša firma Agro-la, spol. s.r.o. sídliaci v Jindřichovom Hradci sa zameriava predovšetkým na laboratórnu činnosť pre poľnohospodárstvo, potravinárstvo a životné prostredie. Zaviedli sme program prípravy a distribúcie živných pôd pre mikrobiológiu, mikrobiologické rozbory a prípravu špeciálnych mliekarenských kultúr, na čo sme nadviazali výrobou ...

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná (pšenica, jačmeňa, slnečnica...)

Živočíšna výroba, chov: - mäsový dobytok - kone. Ubytovanie: - 3 apartmány - celková kapacita 14 lôžok s možnosťou prísteliek - plne vybavená kuchyňa s jedálňou. Športové vyžitie: - vychádzky na koňoch - výučba jazdy na koni.

Okrasná škôlka, záhradníctvo. Pestovanie, predaj: - okrasné dreviny, stromčeky, kríky (listnaté, ihličnaté), ihličnany - pnúce, vresoviskové ruže. Projekcia, realizácia: - sadové úpravy - rodinné záhrady - výsadba drevín - údržba všetkých priestranstiev.