Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Výroba listových hnojív s použitím v bežnom aj eko poľnohospodárstve. Spracovanie glycerínovej fáže. Výroba oxidovaných uhľovodíkov. Laserové rezanie nekovových materiálov. Sídlo: - Komárov 140, 763 61.

Pestovanie a predaj vianočných stromčekov, ozdobného klestu a urastených ihličnanov na Šumavské ekologické plantáži vo Volare.

Nepostrádateľný pomocník na dosiahnutie prosperujúcich výsadieb - to je pôdny kondicionér TerraCottem®. TERRACOTTEM CZ - Česko kvete MV s.r.o. z Českej republiky sa zaoberá predovšetkým predajom a distribúciou týchto pôdnych kondicionérov, ktoré napomáhajú procesu rastu rastlín. Medzi naše ďalšie činnosti taktiež patrí vytváranie a výsadba ...

Predaj prívesov, dopravníkov a vozíkov do 3, 5 tony - valníky, skrine, AutoVK, sklopky, na kone a hospodárske zvieratá. Predaj krmív pre domáce a hospodárske zvieratá. Ubytovanie v jedno až piatich lôžkových izbách, kapacita 30 lôžok u Prostějova. Preprava koní po celej Európe - tréning, chov, ustajnenie koní.

Výroba: - veterinárne liečivá, premixy a doplnky pre domáce a hospodárske zvieratá. Ekologická produkcia krmív.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Velkoobchod a maloobchod

Lesné hospodárstvo. Rybárstvo. Rybárstvo Dvorská 486 591 01 Žďár nad Sázavou 1 tel., fax: 566621147.

Poľnohospodárske družstvo: -rastlinná výroba, sady - jablone, hrušky Oprava, servis: -poľnohospodárske stroje. Služby, práce: -kovoobrábanie

Firma vyrába a predáva: - pesticídy pre ochranu plodín, proti škodcom - hnojivá, aktivátory - osiva - pšenica, raž, jačmeň - hrach, sója, strukoviny, cukrovarské rezne atď. Ďalej zabezpečuje pozberové služby a dopravu plodín vrátane siatie a hnojenie.