Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

NOVARTIS s.r.o. ANIMAL HEALTH Dezinsekčné a deratizačné výrobky spoločnosti Novartis v SR predáva a distribuuje partnerská spoločnosť DDD Servis – veľkoobchod, maloobchod, predaj, zásielkový servis Zaoberáme sa výrobou granulovaných nástrah na hlodavce a predajom dezinfekčných, dezinsekčných a deratizačných prípravkov, postrekovačov a ...

Záhradné centrum a bonsaj centrá, návrhy záhrad. Predaj a zákazková výroba plastík a sôch. Sochy a plastiky z betónu, dreva, kameňa -kombinované techniky do interiérov aj exteriérov -sochy podľa vlastných návrhov -pestovanie a predaj bonsajov -okrasné rastliny v nádobách -predaj okrasných drevín -keramické nádoby a bonsai misky -predajná ...

Zájazdy Ponúka - kurzy jazdenia pre začiatočníkov Predaj - jazdecké potreby

Predaj, e-shop: -semená, hnojivo, hnojivá - príslušenstvo na pestovanie rastlín a zeleniny. Špecializované BIOzáhradníctvo so zameraním na chilli papričky, okrasné a izbové rastliny a zeleninu.

Poľnohospodárska výroba: - živočičná výroba, chov - hovädzieho dobytka, hovädzieho dobytka. Farma. Predaj: - jatočné zvieratá.

Služby: - lesníctvo - záhradné, parkové a sadové úpravy - výsadba zelene - pestovateľská a ochranná činnosť lesa - ťažba lesných porastov - poskytovanie služieb v poľovníctve - výrezy porastov pod elektrovodmi - rizikové výrub stromov.

Spoločnosť vyhotovuje: -lesné hospodárske plány (LHP) -lesnej hospodárskej osnovy (LHO) -zmeny LHP -projekty zalesnenia -oceňovanie lesných porastov -digitalizácia máp a ich tlač.

Maloobchod, predaj: -chovateľské potreby. -krmivá pre zvieratá.

Robíme výsadbu lesov a biokoridorov. Stavba plotov, údržba zelene. Predaj - okrasné dreviny a palivové drevo.

E-shop - potreby pre psov granule, maškrty, kozmetika

Psie škola: -škôlka pre šteniatka -výcvik psa s majiteľom -výcvik psa s ubytovaním -výcvik psa u majiteľa -príprava na skúšky -výcvik v obrane Náprava aj veľmi problémových zvierat.

Poľnohospodárska výroba: - rastlinná výroba, pestovanie: - obilniny - krmoviny - repka, cukrovka - živočíšna výroba, chov: - hovädzí dobytok (dojnice na mlieko s teliatami, jalovice a býkové) Spracovanie produktov rastlinnej i živočíšnej výroby. Predaj čerstvého kravského mlieka.

Chovná stanica ALMAJU CZ. Chov, odchov: -psi plemená AKITA - INU.

Predávame krmivá, priemyselné hnojivá, pesticídy a prostriedky na ochranu rastlín. Vykonávame výživu rastlín priemyselnými hnojivami, pôdne rozbory, zberové práce. Ponúkame skladové a logistické služby, prenájom skladových plôch.

Výroba, činnosť. Poľnohospodárska výroba: - mlieko - bravčové mäso - rastlinná výroba - cukrovka, potravinárske obilie, sladovnícky jačmeň. Nakladanie s odpadmi: - recyklácia inertného odpadu. Výroba a montáž stajňových technológií: - odvetrávanie stajní - odľahčené stavby do poľnohospodárstva.

škola pre psov - výcviky psov - AGILITY - psie psychoterapia - škôlka pre šteniatka - organizovanie táborov so psami Ubytovanie, hotely pre zvieratá.

Chovateľská stanica - Bradáč ČIERNY Výcvik, úprava - psy - chovateľské potreby (obojky, krmivá, náhubky, ...)